Οι πρώτες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο σε νυχτερινή τους έξοδο

Οι πρώτες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο σε νυχτερινή τους έξοδο

Στη Μαρινέλλα και στην κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη να κάνει την πρώτη της εμφάνιση μπροστά στα μέσα μαζί με το σύντροφό της Ματέο.


Πιο ερωτευμένοι και χαλαροί από ποτέ φαίνεται πως είναι αυτήν την περίοδο η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος. Το γνωστό ζευγάρι δεν κρύβει καν τον έρωτά του και κάνει κοινές εμφανίσεις, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Οι δυο τους βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στο "Βοτανικό" που τραγουδά η Μαρινέλλα και η κουμπάρα και καλή φίλη της Ελένης, Νατάσα Θεοδωρίδου, κάθισαν πρώτο τραπέζι πίστα και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Σε δημοσίευμα του "Hello!" βλέπουμε τη γνωστή παρουσιάστρια και τον αγαπημένο της σε τρυφερές στιγμές, να κάθονται αγκαλιά στο πρώτο τραπέζι του μαγαζιού και να πειράζουν ο ένας τον άλλον με ματιές που λένε πολλά.

Σε μια από τις φωτογραφίες παρακολουθούμε τον Ματέο να δίνει ένα τρυφερό φιλί στην Ελένη, ενώ σε αρκετά στιγμιότυπα οι δυο τους είναι αγκαλιά και η γνωστή παρουσιάστρια έχει ακουμπήσει το κεφάλι της στον ώμο του αγαπημένου της. Είναι η πρώτη φορά που χαλαρού αφήνονται στις ορέξεις των φωτογράφων που γνώριζαν ότι υπήρχαν μέσα στο νυχτερινό κέντρο. Εμείς τους χαιρόμαστε και η Ελένη είναι πιο όμορφη όσο ποτέ!