Ο Daniel Craig είπε την λέξη από «f» για τις Kardashian

Ο Daniel Craig είπε την λέξη από «f» για τις Kardashian

Μεταξύ μας, ήταν καιρός να το κάνει κάποιος.

Μπορεί να έχουν εκατομμύρια θεατές να παρακολουθούν καθημερινά τη ζωή τους μέσα από την τηλεόραση –και να βγάζουν εκατομμύρια δολάρια από αυτή τη «δουλειά»- αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι αδερφές Kardashian χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης. Και η αλήθεια είναι πως όλοι μας, λίγο πολύ, έχουμε κουραστεί να διαβάζουμε για τα καμώματα της διάσημης οικογένειας, της οποίας το μόνο ταλέντο είναι ο τεράστιος τραπεζικός λογαριασμός.

Ο Daniel Craig, λοιπόν, φαίνεται πως είναι ένας από εμάς που όποτε βλέπουμε το όνομα Kardashian βγάζουμε έναν αναστεναγμό απελπισίας (στην καλύτερη περίτπωση), με τη διαφορά πως αυτός δεν μπορεί να το κρατά άλλο μέσα του. Γι' αυτό και ο διάσημος ηθοποιός δεν άντεξε και ξέσπασε.

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, ο Daniel Craig δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τις αδερφές Kardashian ως «γαμ****ες ηλίθιες» («f***ing idiots») επειδή έχουν ξεπουλήσει την προσωπική ζωή τους στα κανάλια. Ο βρετανός ηθοποιός, ο οποίος κατάφερε να κρατήσει τον γάμο του με την επίσης διάσημη ηθοποιό Rachel Weisz μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όπως και όλη την προσωπική του ζωή μέχρι τώρα, είπε τα εξής:

«Νομίζω πως υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν σχετικά με την διατήρηση της ιδιωτικότητάς σου. Δεν έχει να κάνει με το να φοβάσαι να δείξεις τα συναισθήματά σου δημοσίως ή για το ποιος είσαι και τι αντιπροσωπεύεις. Αν όμως τα ξεπουλάς ηθελημένα όλα αυτά, τότε εξαφανίζονται. Δεν μπορείς να τα πάρεις πίσω, δεν μπορείς να αγοράσεις ξανά την προσωπική σου ζωή. "Ωωωω θέλω να μείνω μόνος!". Άντε γ***σου. Έχουμε μπει στο σαλόνι σου. Βρισκόμασταν στην γέννα σου. Την μαγνητοσκόπησες για εμάς και μας έδειξες τον πλακούντα και τώρα θες να προστατέψεις την ιδιωτική σου ζωή;».

Σχετικά με τις Kardashian, ο Craig είπε: «Κοίτα τις Kardashian, αξίζουν εκατομμύρια. Δεν πιστεύω πως ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα όταν ξεκίνησαν, αλλά δες τις τώρα. Τις βλέπεις και σκέφτεσαι "δηλαδή μου λες πως το μόνο που έχω να κάνω είναι να συμπεριφέρομαι ως ένας γαμ****ος ηλίθιος στην τηλεόραση και εσύ θα με πληρώνεις με εκατομμύρια;". Δεν το κρίνω- μάλλον, το κάνω, προφανώς».

Δεν είναι τυχαίο, κυρίες και κύριοι, πως αυτός ο άνθρωπος είναι ένας από τους καλύτερους James Bond που εμφανίστηκαν ποτέ στη μεγάλη οθόνη. Πες τα Daniel, κι εμείς μαζί σου.