Ο Justin Bieber και η Mariah Carey φέρνουν τα Χριστούγεννα

Ο Justin Bieber και η Mariah Carey φέρνουν τα Χριστούγεννα

Τα δύο είδωλα της pop συνεργάζονται για μια επανεκτέλεση του All I Want For Christmas Is You, και έχουμε βίντεο για να το αποδείξουμε.

Από τη μία έχεις μια ντίβα της ποπ μουσικής που πρόσφατα έγινε μητέρα και έχει ανάγκη να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο για να διατηρήσει την εικόνα της και να μην την ξεχάσει το κοινό.

Από την άλλη έχεις το απόλυτο φαινόμενο της ποπ, και της μουσικής βιομηχανίας γενικότερα, ο οποίος αρκεί να βγάλει μια κραυγή σε λα ματζόρε για να πουλήσει εκατοντάδες χιλιάδες δίσκους.

Και κάπως έτσι γεννιέται η ιδέα: Παίρνεις το πιο διάσημο και πλέον κλασικό χριστουγεννιάτικο κομμάτι της ντίβας και την βάζεις να το ξανατραγουδήσει μαζί με «το φαινόμενο» σε πιο upbeat ρυθμό και το κυκλοφορείς λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Έτσι και η ντίβα ξαναβγαίνει στην επιφάνεια με εντυπωσιακό τρόπο και «το φαινόμενο» βάζει στο ενεργητικό του άλλη μια διάσημη συνεργασία πριν ακόμα καλά-καλά ενηλικιωθεί.

Αυτό είναι το βασικό concept του ντουέτου της Mariah Carey με τον Justin Bieber για το κομμάτι «All I Want For Christmas Is You», την μεγάλη επιτυχία της Carey από το 1994, το βίντεο του οποίου έκανε πρεμιέρα χτες το βράδυ στην τελετή για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Rockefeller Centre στη Νέα Υόρκη.

Η Carey –η οποία προφανώς δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα πως είναι 41 χρονών γυναίκα με δύο παιδιά- είναι ντυμένη ως η σέξι βοηθός του Άγιου Βασίλη που παίρνει πόζες στους τοίχους του πολυκαταστήματος Macy's χτυπώντας το κουδουνάκι της ενώ ο Bieber κάνει τα ψώνια του στο μαγαζί παρέα με τους φίλους του. Στο τέλος ανεβαίνουν και οι δύο σε ένα έλκηθρο στη μέση του καταστήματος και μοιράζουν δώρα στους πελάτες και τους περαστικούς μέσα σε ένα αβάσταχτο κλίμα χαράς, ενθουσιασμού και εντελώς στημένων αγαπησιάρικων σκηνών.

Αν είστε φαν του Bieber ή της Carey μάλλον τα Χριστούγεννα μόλις ξεκίνησαν για εσάς. Αν δεν είστε, τα 4'14'' του βίντεο που ακολουθεί τουλάχιστον θα σας κάνουν να γελάσετε.