Η περηφάνια, η τούρτα και η εξομολόγηση της μαμάς Δέσποινας στα 22α γενέθλια της Μελίνας Νικολαΐδη
Για τη μαμά Δέσποινα Βανδή ήταν μία σημαντική μέρα για αυτό τον λόγο μίλησε για τις πρώτες ώρες που έφερε το πρωτότοκο παιδί της στον κόσμο, 22 χρόνια πριν.
Που αλλού, παρά στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η μαμά της Δέσποινα Βανδή με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, επέλεξε να διασκεδάσει τις πρώτες ώρες των 22ων γενεθλίων της η κόρη της Μελίνα Νικολαΐδηλίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή.
Η κόρη της Δέσπονας και του Ντέμη Νικολαΐδη, γεννήθηκε στη Μαδρίτη της Ισπανίας στις 8 Φεβρουαρίου του 2004, όταν ο μπαμπάς της είχε πάρει τη μεγάλη μεταγραφή για την Ατλέκτικο Μαδρίτης. Εκείνο το διάστημα, η τραγουδίστρια αποφάσισε να τον ακολουθήσει και να διακόψει για περίπου δύο χρόνια από τις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες.
Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε με την Μελίνα & η Πέγκυ Ζήνα σχολίασε αυτό που όλοι σκεφτήκαμε
Στη μεγάλη άσπρη τούρτα - έκπληξη της μαμάς και των φίλων της υπήρχε και το λογότυπο του Bold & brave, της νέας εταιρείας καλλυντικών της Δέσποινας Βανδή, στην οποίο έχει ενεργό ρόλο η Μελίνα. Μία ακόμη απόδειξη, πως μαμά και κόρη είναι ταιριαστές και αχώριστες σε όλα.
Λίγη ώρα πριν σβήσει τα κεράκια της τούρτας της, η μητέρα της Δέσποινα Βανδή μίλησε για την ημέρα εκείνη που γεννήθηκε το Μελινάκι της πριν από 22 χρόνια στη Μαδρίτη και μας εξήγησε για ποιο λόγο είναι περήφανη για εκείνη.
«Τα γενεθλιάκια του μωρού μου, 22 σήμερα. Είναι περασμένες 12, κανονικά δεν έχεις γεννηθεί ακόμη. Η αλήθεια είναι ότι όταν γεννήθηκες, μπορεί να μην ήσουν από τα πιο όμορφα μωρά, αλλά για εμένα ήσουν το πιο όμορφο μωρό, σημασία έχει πως γίνεσαι σήμερα 22 και είσαι ένας πανέμορφος άνθρωπος. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η εσωτερική ομορφιά είναι αυτή που μετρά στον άνθρωπο. Παιδί μου, το γλυκάκι μου».
Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Δέσποινα Βανδή είχε μιλήσει για το βράδυ εκείνο που το πρώτο της παιδί γεννήθηκε στη Μαδρίτη. Είναι το βράδυ που δύο καλοί της φίλοι, η Έλενα Πέτα και ο Παντελής Καναράκης την είχαν επισκεφτεί στην Ισπανία. Ύστερα από μία μεγάλη βόλτα στους δρόμους της πόλης, είχαν καταλήξει στο σπίτι της και όπως έλεγε τότε η τραγουδίστρια: «Γελούσαμε τόσο πολύ και κάπως έτσι έσπασαν τα νερά».
Η Μελίνα δε διασκέδασε μόνο στο νυχτερινό κέντρο της μαμάς της, αλλά και σε εκείνο που τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος, καθώς είναι μεγάλη φαν του από τότε που ήταν έφηβη.
Οι φίλοι της, της ετοίμασαν και μία ιδιαίτερη κονκάρδα με το αστείο λογότυπο «Αιώνια μπουζουκσού», καθώς η Μελίνα αγαπά το λαικό τραγούδι και της αρέσει αυτός ο τρόπος διασκέδασης. Άλλωστε από πολύ μικρή πήγαινε και στις συναυλίες της μαμάς της.

