Σφοδρή επίθεση του Νίκου Μουρατίδη στη Ρούλα Κορομηλά

Σφοδρή επίθεση του Νίκου Μουρατίδη στη Ρούλα Κορομηλά

Σε συνέντευξη που έδωσε και μεταδόθηκε στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη, ο μουσικός παραγωγός δε μάσησε τα λόγια του και καταφέρθηκε για άλλη μια φορά εναντίον της Ρούλας Κορομηλά και την προσφορά της στην τηλεόραση μέχρι σήμερα.

Από τοπικό κανάλι αυτή την φορά ο Νίκος Μουρατίδης έβγαλε τα βέλη του για το σύνολο της τηλεόρασης αλλά και για την Ρούλα Κορομηλά συγκεκριμένα. Τα λόγια αυτά δημιούργησαν ένταση και πολλά σχόλια και στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου. Τα διακοσμητικά σχόλια που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές, μετά την αναπαραγωγή της συνέντευξης από το «Made in Star» προκάλεσαν θόρυβο και πολλά ερωτηματικά.

«Όταν είδα το Greek Idol νόμιζα ότι το παρουσίαζε η Δήμητρα Λιάνη», ανέφερε σχολιάζοντας και αφήνοντας αιχμή για το βάρος της την περίοδο που ήταν άρρωστη και με φάρμακα η Ρούλα. Στο twitter, οι φίλοι της Ρούλας Κορομηλά έσπευσαν να την υποστηρίξουν, ενώ και η ίδια δεν έδωσε καμία σημασία.

Και η Νικολέτα Ράλλη, πάντως, τάχθηκε σαφώς υπέρ της παρουσιάστριας, λέγοντας πως έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα στην τηλεόραση. Η κόντρα αυτή καλά κρατεί πάντως και η παρουσιάστρια δε σκοπεύει να βγει να απαντήσει σε όσα άκουσε.