Δίκαια στον Σταύρο Φλώρο το έπαθλο του Survivor: Οι αντιδράσεις των παικτών & τα σχόλια του κοινού
Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο 20λεπτο τελευταίο επεισόδιο του Survivor την απόφαση της παραγωγής να δοθεί τιμής ένεκεν το έπαθλο και οι 250 χιλιάδες ευρώ στον Σταύρο Φλώρο.
Και τυπικά με ένα άβολο 20λεπτο επεισόδιο έληξε το φετινό Survivor με το τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Εκεί ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε και επίσημα τη διακοπή του reality και την απόφαση της παραγωγής να δοθεί το έπαθλο των 250 χιλιάδων ευρώ στον Σταύρο Φλώρο μετά το σοβαρό ατύχημά του.
Ο παρουσιαστής του Survivor ήταν αμήχανος όπως και οι παίκτες λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης. Έδωσαν όμως αρκετά μηνύματα αγάπης στον πρώην συμπαίκτη τους και χαρακτηριστική ήταν η φράση του Μιχάλη Σηφάκη που δείχνει το πιο σημαντικό απ' όλα μετά το τέλος του Survivor.
Το επίσημο φινάλε του Survivor γράφεται με ένα επεισόδιο: Στο χειρουργείο πάλι ο Σταύρος Φλώρος
Για θαύμα μίλησε ο Σταύρος Φλώρος για 1η φορά μετά τον τραυματισμό του ευχαριστώντας τον σωτήρα του
Η προσεκτικά διατυπωμένη δήλωση του Γιώργου Λιανού και η συγκινητική δήλωση του Σηφάκη
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης με το ατύχημα του Σταύρου και ενώ οι έρευνες από την τοπική αστυνομία συνεχίζονται, η δήλωση του Γιώργου Λιανού ως παρουσιαστής εκπροσωπώντας τόσο την εταιρεία παραγωγής όσο και του ΣΚΑΙ, ήταν προσεκτικά διατυπωμένη.
Μας ενημέρωσε για την κατάσταση του Σταύρου πως βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης στο Μαϊάμι με ένα εξαιρετικό team γιατρών για την επόμενη χειρουργική επέμβαση και κάθε αναφορά στον Σταύρο είχε και μία αναφορά στον Μάνο Μαλλιαρό που του έσωσε τη ζωή.
Δεν εξέπληξε κανέναν όταν ανακοίνωσε πως τιμής ένεκεν το έπαθλο των 250 χιλιάδων ευρώ, πηγαίνει στον Σταύρο. Ο παρουσιαστής διευκρίνισε πως οι παίκτες είχαν σημαδούρα και μίλησε για μία αγωνιώδη προσπάθεια μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο.
Και όπως είπε χαρακτηριστικά:
«Ο ΣΚΑΪ και ο Ατζούν, κάνουν και θα κάνουν τα πάντα, ώστε να έχει ο Σταύρος, την καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη. Καθώς αποτελεί πλέον, ένα μέλος της οικογένειάς τους. Ο Σταύρος, που επέδειξε γενναιότητα από την πρώτη στιγμή, παραμένει δυνατός, αισιόδοξος και έχει εκπλήξει τους γιατρούς και όλους τους συνεργάτες για το πείσμα του και την προσπάθειά του. Όλοι έχουν μείνει έκπληκτοι από το θάρρος, τη γενναιότητα και το ψυχικό σθένος ενός πραγματικού Survivor της ζωής.
Όπως καταλαβαίνετε, για εμάς και είμαι σίγουρος και για εσάς, νικητής του φετινού Survivor και των 250 χιλιάδων ευρώ είναι ο Σταύρος. Γιατί είναι πραγματικός Survivor. Γιατί πραγματικά το αξίζει. Και είναι ένα από τα λίγα που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτόν.
Φυσικά, δεν είναι δυνατόν να μην αναφερθούμε και στον Μάνο, που είναι ένας πραγματικός ήρωας και θα συζητήσουμε μαζί του, ώστε επίσης να βοηθηθεί με κάθε τρόπο και να ανταμειφθεί για την ηρωική του στάση, που κράτησε στη ζωή τον Σταύρο.
Στη συνέχεια πήραν τον λόγο οι παίκτες και οι παίκτριες για να δώσουν τις ευχές τους και την συμπαράστασή τους. Όλοι ήταν αμήχανοι, καθώς αυτό το τελευταίο συμβούλιο του νησιού ήταν εξαιρετικά άβολο. Είχαν όμως από την περασμένη Δευτέρα τον χρόνο για να ηρεμήσουν μετά το πρώτο πολύ μεγάλο σοκ του ατυχήματος.
Ξεχωριστές ήταν όλες οι δηλώσεις συμπαράστασης και αγάπης καθώς και το μήνυμα που έδωσε οι Μιχάλης Σηφάκης, που είπε πως μαζί με τις 11 οικογένειες των παρόντων παικτών και τις 2 του Σταύρου και του Μάνου, έχουν γίνει πλέον μία ενιαία οικογένεια, αποκαλώντας μάλιστα τον Φλώρο ως «αδελφό» του και υποσχόμενος πως κανείς δεν θα τον εγκαταλείψει.
Ως δίκαια χαρακτηρίστηκε η απόφαση από το κοινό στο Χ για τον survivor της ζωής και έδωσαν ξανά τις ευχές τους στον Σταύρο Φλώρο.

