Η επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στο νησί που μεγάλωσε & το απίθανο σχόλιο που θυμίζει την Οδύσσεια

Η επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στο νησί που μεγάλωσε & το απίθανο σχόλιο που θυμίζει την Οδύσσεια

Μαζί με τον σύζυγο της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα παιδιά τους η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στο νησί που είναι σταθμός των παιδικών της αναμνήσεων. 

Η Δούκισσα Νομικού μας θυμίζει το τι σημαίνει ελληνικό καλοκαίρι και πόσο ωραίο είναι να ξαναγυρνάμε στα μέρη που είναι συνυφασμένα με τα πιο ανέμελα μας χρόνια. Αυτές τις μέρες επέστρεψε στο νησί που μεγάλωσε εκείνη και ο αδελφός της και με τη σειρά τους γνωρίζουν και τα δικά της παιδιά.

Τις μαγικές φωτογραφίες της συμπλήρωσε ένα σχόλιο από έναν follower της που μας παραπέμπει στην ταινία των ημερών την Οδύσσεια του Νόλαν.

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης γιορτάζουν 3.285 μέρες μαζί: Τα αδημοσίευτα πλάνα του γάμου

«Τα πιο σπουδαία πράγματα στη ζωή δε στοιχίζουν τίποτε»

Λίγοι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα πως η Δούκισσα Νομικού κατάγεται από την πλευρά του πατέρα της Νίκου από τη Σχοινούσα. Η ίδια μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στον Πειραιά, αλλά όλα τα παιδικά της καλοκαίρια ήταν σε αυτό το νησί, εκεί που ζούσε ο παππούς Νικήτας, το όνομα του οποίου πήρε ο αδελφός της.

Την επιρροή που είχε το νησί στη δική της ζωή, θέλει τώρα πια να περάσει και στα δικά της παιδιά, να παίξουν και εκείνα ανέμελα στα μέρη που εκείνη έπαιξε με τους παιδικούς της φίλους.

Έτσι αυτές τις μέρες μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, τον 8χρονο γιο τους Σάββα και την 6χρονη κόρη τους Αναστασία βρίσκεται στη Σχοινούσα και η χαρά της ήταν μεγάλη όπως μαρτυρά και η ανάρτησή της στο Instagram:

Η Σχοινούσα δεν είναι απλώς ένα νησί στον χάρτη. Είναι η αρχή και η συνέχεια της ζωής μου.
Κάποτε, εδώ περπατούσε ο παππούς μου, ο Νικήτας. Στα ίδια σοκάκια, κάτω από τον ίδιο λαμπερό ήλιο, με τα ίδια βήματα, πριν ακόμα αλλάξουν οι εποχές. Μετά ήρθαμε εμείς. Παιδιά με αλμυρά μαλλιά, γρατζουνισμένα γόνατα, ξυπόλητα όλη μέρα, να ανακαλύπτουμε κάθε γωνιά σαν να ήταν ολόκληρος ο κόσμος.

Και τώρα, κοιτάζω γύρω μου και βλέπω τα παιδιά μου να τρέχουν στα ίδια μονοπάτια, να παίζουν κρυφτό στα ίδια σημεία, να βουτούν στις ίδιες θάλασσες που κολυμπούσα κάποτε κι εγώ.
Υπάρχει κάτι μαγικό σε αυτόν τον κύκλο. Στις ρίζες που βαθαίνουν όσο περνούν τα χρόνια. Στις αναμνήσεις που χτίζονται από γενιά σε γενιά και γίνονται καταφύγιο.

Εδώ ο χρόνος σταματάει. Μένουν μόνο το αεράκι, η αλμυρή μυρωδιά της θάλασσας, τα γέλια που αντηχούν στα πέτρινα σοκάκια και η ανεμελιά. Γιατί τα πιο σπουδαία πράγματα στη ζωή δεν κοστίζουν τίποτα. Είναι αυτές ακριβώς οι στιγμές».

Οι φωτογραφίες που συνόδεψαν την ανάρτησή της είναι πραγματικά μαγικές.

https://www.instagram.com/p/DbGdn1WCFKF/

Αλλά το πιο ωραίο σχόλιο ήρθε από έναν follower της ο οποίος πήρε αφορμή από την πολυσυζητημένη ταινία Οδύσσεια και χαρακτήρισε τη Δούκισσα ως την Ωραία Ελένη.

«Βασίλισσά μου, θεά μου, η δική μου Ελένη της Τροίας» όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

stigmiotypo-o8onhs-2026-07-22-221729.png

DPG Network
© 2012-2026 Queen.gr - All rights reserved