Το Survivor reunion στο νέο καφέ του Ντάνου στην Σκιάθο και η κίνησή του που ξεχώρισε
Ο Ντάνος υποδέχτηκε στο νέο του καφέ τον Πολύχρο και την Λαβέρα από το Survivor 2026 και απέδειξε για ακόμα μία φορά πόσο ταπεινός παραμένει.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αγαπημένος «Ντάνος» του κοινού και ο νικητής του Survivor 2017 έχει δημιουργήσει τον δικό του επίγειο παράδεισο στην πανέμορφη Σκιάθο, συνδυάζοντας την οικογενειακή ευτυχία με την επιχειρηματική δραστηριότητα. Πρόσφατα μάλιστα, στο νησί έγινε ένα mini Survivor reunion αφού στο καφέ που διατηρεί ο Ντάνος βρέθηκαν δύο παίκτες από τον τελευταίο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος βέβαια δεν ολοκληρώθηκε ποτέ εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του Σταύρου Φλώρου.
Το σπάνιο βίντεο με την κόρη του Ντάνου που μεγάλωσε και η ατάκα της Βαμβακούση για ζωή στη Σκιάθο
«Καφεδάκι στο μαγαζί του Ντάνου»
Ο Γιώργος Πολύχρος και η η Όλγα Λαβέρα βρίσκονται μαζί στη Σκιάθο, αφού για τη θερινή σεζόν εργάζονται σε ένα από τα τουριστικά σκάφη του νησιού.
Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor 2026 που δημοσιεύουν καθημερινά βίντεο από τις διάφορες περιπέτειές τους, βρέθηκαν όπως είδαμε - και είδε κι ένα από τα fan club του Ντάνου που αναδημοσίευσε το βίντεο - στο καφέ που έχει ανοίξει για να απολαύσουν τον καφέ τους και pancakes.
Μάλιστα, τον καφέ σέρβιρε ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι, παρά τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα και την επιτυχία, παραμένει ο ίδιος αυθεντικός, εργατικός και ταπεινός άνθρωπος που αγάπησε ο κόσμος το 2017.
Το «Gardenia» είναι ένα από τα νέα επιχειρηματικά βήματα του νικητή του Survivor, πέρα από τα θαλάσσια σπορ και τον ξενώνα που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια στο νησί με το όνομα της μαμάς του που έφυγε από τη ζωή το 2023.
H ζωή στην Σκιάθο με τις γυναίκες της ζωής του
Όσο για το πώς περνάει την καθημερινότητά του με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση και την σχεδόν 3χρονη κόρη τους, Ουρανία, αυτή είναι γεμάτη όμορφες στιγμές δίπλα στη θάλασσα και τη φύση.
«Δεν βρίσκω λόγια για αυτές τις στιγμές, έτσι ζούμε εδώ στο νησί, ξυπόλυτοι, με νότες μουσικής στον άνεμο, χρυσά ηλιοβασιλέματα, την μυρωδιά της θάλασσας και την αγκαλιά της φύσης», είχε γράψει σε ένα από τα βίντεο της η Δήμητρα Βαμβακούση στο Instagram απαθανατίζοντας την κόρη τους να απολαμβάνει χαρούμενη τη βόλτα τους.
Σε μια από τις πιο εξομολογητικές του συνεντεύξεις στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για το πώς η πατρότητα άλλαξε τις προτεραιότητές του:
«Με το που ήρθε, κατάλαβα τη ζωή μου να αλλάζει. Σκέφτεσαι διπλά, τριπλά. Έχεις αυτή τη νέα προσθήκη στη ζωή σου, να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο, αλλά και παράλληλα αυτή τη γλύκα. Είναι μια ιδιαίτερη χαρά. Σκόπος ζωής. Έχω αλλάξει πάρα πολλά πράγματα για την μπέμπα μας και για τη Δήμητρα, γιατί και αυτή είναι βράχος δίπλα σε αυτό το πράγμα που λέγεται ανατροφή ενός παιδιού».
Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε πόσο ευγνώμων είναι που η σύζυγός του τον ακολούθησε σε αυτό το βήμα, τονίζοντας ότι και οι δύο έχουν κάνει συνειδητές υποχωρήσεις στην καριέρα τους προκειμένου να είναι συνεχώς δίπλα στην κόρη τους, η οποία μάλιστα περπάτησε πολύ γρήγορα και όπως είδαμε εξερευνά ήδη το νησί.
