Ο Kobe Bryant θα γινόταν 47 χρονών: Η σύζυγός του Vanesa μιλά για τον πόνο & το έργο στη μνήμη του

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Kobe Bryant θα γινόταν 47 χρονών: Η σύζυγός του Vanesa μιλά για τον πόνο & το έργο στη μνήμη του

Ο θρύλος του ΝΒΑ, ο Black Mampa του παγκόσμιου μπάσκετ δεν ξεχάστηκε ποτέ από τη σύζυγο και τις κόρες του, μετά το αεροπορικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή σ' εκείνον και στην κόρη του Gigi. 

Ο Kobe Bryant υπήρξε όχι μόνο ένας θρύλος του ΝΒΑ, αλλά και ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες του παγκόσμιου μπάσκετ. Ο «Black Mampa» όπως ήταν γνωστός, δημιούργησε με τον τρόπο που λειτουργούσε ως αθλητής, μία ολόκληρη φιλοσοφία που επηρέασε και τις νεότερες γενιές των συναθλητών του.

Πέθανε στις 26 Ιανουαρίου 2020, σε ηλικία 41 ετών, σε πτώση ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια. Στο ελικόπτερο επέβαιναν συνολικά εννέα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ο ίδιος αλλά και η 13χρονη κόρη του, Gigi Bryant και κανείς δεν επέζησε.

Η τραγωδία συγκλόνισε τον κόσμο του αθλητισμού αλλά και φυσικά την οικογένειά του, τη σύζυγό του Vanessa, η οποία πριν από λίγες μέρες μίλησε για τον πόνο της απώλειας που δεν γιατρεύεται, αλλά και το σπουδαίο έργο στη μνήμη του Kobe.

Natalia Bryant: Η σπάνια εμφάνιση της μεγαλύτερης κόρης του Kobe Bryant και η δικαστική δικαίωση

«Ο πόνος είναι απερίγραπτος, οι κόρες μας μου δίνουν δύναμη»

Η σύζυγος του Mampa βρέθηκε πριν από λίγες μέρες σε ένα ακόμη event στη μνήμη του, αλλά συνεχίζοντας και το φιλανθρωπικό της έργο μέσω του Ιδρύματος που φέρει το όνομά του Bryant, που έχει ως στόχο να ενισχύσει τους νεαρούς αθλητές που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ.

Τη συνόδευε η μεγαλύτερη κόρη τους Natalia.

Σε μία άκρως συναισθηματική συνέντευξή της στο περιοδικό People, μίλησε για τη ζωή της μετά τον τραγικό θάνατο του συζύγου και της κόρης τους, για την διαχείριση της απώλειας και τον στόχο που έβαλε για να απαλύνει τον πόνο της.

https://www.instagram.com/p/B2E3mRunJYg/

Λίγους μήνες πριν το τραγικό συμβάν η Vanessa είχε γεννήσει την 4η κόρη τους Capri. Τα παιδιά τους όπως δήλωσε, ήταν εκείνα που της έδωσαν και τη δύναμη να συνεχίσει.

https://www.instagram.com/p/B0wB0r-HUqY/

«Το να κάθομαι σε ένα κρεβάτι και να κλαίω δεν θ' άλλαζε το γεγονός πως η οικογένειά μου δεν θα ήταν ποτέ ξανά η ίδια. Ο πόνος είναι απερίγραπτος. Ο Kobe και η Gigi με κάποιον τρόπο είναι εκείνοι που με κινητοποιούν για να συνεχίσω. Με εμπνέουν κάθε μέρα.

Οι κόρες μου με έκαναν να χαμογελάσω μέσα από τον πόνο. Μου δίνουν μεγάλη δύναμη. Θέλω να κάνω περήφανους τον Kobe, τον Gigi, την Natalie, τη Bianka και την Capri».

DPG Network
© 2012-2026 Queen.gr - All rights reserved