«Μακάρι να ήσουν εδώ»: Η Κατερίνα Καινούργιου τιμά την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, έναν χρόνο μετά

Κατερίνα Μπούσιου
«Μακάρι να ήσουν εδώ»: Η Κατερίνα Καινούργιου τιμά την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, έναν χρόνο μετά

Έναν χρόνο μετά την απώλεια της κολλητής της φίλης Αλεξάνδρας Νικολαΐδου, η Κατερίνα Καινούργιου τη θυμάται με έναν ιδιαίτερο τρόπο και για έναν ιδιαίτερο λόγο αυτό το καλοκαίρι. 

Η μάχη που έδωσε η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου για τη ζωή της υπήρξε γενναία, αλλά δυστυχώς όχι νικηφόρα. Η απώλεια στα 41 της χρόνια, της συντρόφου του Ντέμη Νικολαΐδη, κολλητής φίλης της Κατερίνας Καινούργιου, μας είχε όλους μας συγκλονίσει γιατί είχε προλάβει να μοιραστεί μαζί μας, τον αγώνα που έδινε με τον καρκίνο.

Η Αλεξάνδρα δεν ξεχάστηκε από τους ανθρώπους που την αγάπησαν, είτε ήταν κολλητοί της φίλοι, είτε συνεργάτες της στον χώρο της ένδυσης στον οποίο δραστηριοποιούνταν. Όμως για την Κατερίνα Καινούργιου, η απώλειά της το φετινό καλοκαίρι έχει μία ιδιαίτερη σημασία.

Τραϊανός Δέλλας - Ντέμης Νικολαΐδης: Τους ένωσε η ίδια απώλεια, τους χαρακτήρισε το ίδιο ήθος

Το «μου λείπεις» και το «μακάρι να ήσουν εδώ» που έχει ιδιαίτερη σημασία

«Όσο και αν προσπάθησα δεν βρήκα τις λέξεις που να μπορούν να εκφράσουν αυτά που νιώθω τούτη την ώρα του δύσκολου αποχαιρετισμού, τίποτε δεν μπορεί να αποδώσει την θλίψη και τον ανείπωτο πόνο που μας έχει κυριέψει όλους. Πάλεψες σα λιοντάρι αστέρι μου» είχε γράψει σε ανάρτησή της έναν χρόνο πριν η Κατερίνα Καινούργιου για την απώλεια της φίλης της.

Φέτος δεν επέλεξε μία κοινή τους φωτογραφία, αλλά ένα σκίτσο που απεικονίζει δύο φίλες που έχουν τα χαρακτηριστικά τους και με λόγια που σημαίνουν πολλά:

«Εσύ και εγώ, για πάντα μαζί. Μακάρι να ήσουν εδώ».

katkenalexandra.jpg

Το «μακάρι να ήσουν εδώ» είναι διαφορετικό το φετινό καλοκαίρι, γιατί η Κατερίνα ήθελε να έχει κοντά της, την κολλητή της φίλη, για να μοιραστεί τη χαρά της τώρα που έχει γίνει μητέρα. Ήθελε να την έχει δίπλα της να τη συμβουλεύει και να την καθοδηγεί.

Με έναν τρόπο όμως η Αλεξάνδρα θα ζει μέσα από τη μικρή Ξένια καθώς η κόρη της Κατερίνας Καινούργιου και του Παναγιώτη Κουτσουμπή, θα βαφτιστεί Ξένια - Αλεξάνδρα, προς τιμήν της.

Η Κατερίνα είχε διηγηθεί στην εκπομπή της πως είχε προκύψει η απόφαση για το διπλό όνομα της κόρης της. Το όνομα της πεθεράς της επιλέχθηκε γιατί ήταν και η πρώτη που έμαθε για την εγκυμοσύνη της, ενώ της Αλεξάνδρας προέκυψε από μία συνομιλία που δεν ολοκληρώθηκε μαζί της:

«Τότε ήταν οι τελευταίες μέρες της κολλητής μου, που έχει "φύγει" από τη ζωή. Παρόλο που ήταν σε κώμα, με παίρνει ξαφνικά η αδελφή τη και μου είπε ότι ήθελε η Αλεξάνδρα μου μιλήσει. Ξύπνησε και ήταν καλύτερα. Της είπα ότι ήθελα κάτι να της πω και θα την έπαιρνα σε λίγο που θα έπαιρνα και το αποτέλεσμα (της χοριακής).

Όταν την ξαναπήρα το απόγευμα είχε ξαναπέσει. Είπα στον εαυτό μου, στη μητέρα και τις αδελφές της, ότι το παιδί μου θα το πω, Αλεξάνδρα. Είπα στην αδελφή της να της το πει στο αυτί και ότι θα το καταλάβει».

https://www.instagram.com/p/DcEFJOmiJmN/
DPG Network
© 2012-2026 Queen.gr - All rights reserved