Σίσσυ Χρηστίδου: Τα 2 stories από την Ερείκουσα που «πρόδωσαν» τις διακοπές με τον σύντροφό της

Κατερίνα Μπούσιου
Σίσσυ Χρηστίδου: Τα 2 stories από την Ερείκουσα που «πρόδωσαν» τις διακοπές με τον σύντροφό της

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο σύντροφός της δεν επιβεβαίωσαν με λόγια, αλλά με stories από το ίδιο νησί τη σχέση τους. 

Το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμη για τη Σίσσυ Χρηστίδου. Αυτές τις μέρες βρίσκεται ξανά στην Κέρκυρα και εδώ και λίγες ώρες στο βορειότερο νησί του Ιονίου, την Ερείκουσα, όπου καθόλου τυχαία βρίσκεται εκεί και ο φημολογούμενος σύντροφός της, επιχειρηματίας Στέφανος Νεδέλκος.

Και οι φήμες έγιναν επιβεβαίωση, μέσα από δύο stories από το ίδιο νησί, αλλά και μία δική της αναφορά σ' εκείνον, από το προηγούμενο βράδυ, πριν ξεκινήσουν τις διακοπές τους.

14 χρόνια μετά η Σίσσυ Χρηστίδου επιστρέφει στο καθημερινό πρωινό: Γιατί είπε «ναι» μετά από 2 «όχι»

Οι τελευταίες διακοπές πριν την πρεμιέρα με αγάπη και ρομαντική διάθεση

Μένουν λίγες μόνο μέρες πριν την πρεμιέρα του καθημερινού Χαμογέλα και Πάλι στο Mega, αλλά η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θέλει για πολλούς λόγους να τελειώσει ακόμη, το φετινό καλοκαίρι της.

https://www.instagram.com/p/Dcx_FW1iFK3/

Που είχε πολλά ταξίδια, χαρές και πολύ αγάπη. Αν και η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τίποτε για το νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή, «μιλούν» οι αναφορές της και κάποια stories για τον έρωτα που ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι με τον Στέφανο Νεδέλκο.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε πριν από μερικές μέρες στην Κέρκυρα όπου ξεκίνησε στα τέλη Ιουνίου τις διακοπές της και επισκέφτηκε το νέο εστιατόριο του επιχειρηματία. Κάνοντας για μία ακόμη φορά μία μικρή αναφορά με το όνομα του, για να τιμήσει το μενού.

Υπό τους ήχους από το τραγούδι Καμπάνες του Κωνσταντίνου Αργυρού που και εκείνος συχνά χρησιμοποιεί σε κάποια post του.

Τι συμβολίζουν για τη Σίσσυ Χρηστίδου οι 3 όμοιοι αριθμοί στο χρυσό φυλαχτό που δεν αποχωρίζεται;

ipoundiiiiiiiiii-iiiiii-2026-09-07-205130.png

Εδώ και λίγες ώρες η Σίσσυ βρίσκεται στην Ερείκουσα και έκανε κάποια stories από το μαγευτικό τοπίο και καθόλου τυχαία ο ίδιος επιχειρηματίας με μία άλλη του φωτογραφία μας έδειξε πως είναι και εκείνος στο νησί. Πόση σύμπτωση να κρύβεται πίσω απ' όλα αυτά;

Θα μας εκπλήξει αν δούμε και κοινή τους φωτογραφία και αυτό γιατί, η Σίσσυ δε χρησιμοποιεί τα social media για να προβάλλει τόσο προσωπικά ζητήματα. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα είδαμε πως διανύει μία περίοδο μίας γλυκιάς εξωστρέφειας.

Η οποία ξεκίνησε με το να μας δείχνει τις στιγμές από το υπέροχο καλοκαίρι της και κατέληξε με την αποκάλυψη του προσώπου του μεγαλύτερου γιου της Φίλιππου Ραφαήλ, με αφορμή τα 18α του γενέθλια.

https://www.instagram.com/p/Db-vojrCCjv/

Από την επόμενη εβδομάδα η Σίσσυ μπαίνει σε mode προετοιμασίας για την εκπομπή της με το Χαμογέλα και Πάλι να επιστρέφει στους δέκτες μας, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 09.40 το πρωί.

https://www.instagram.com/reel/Dc26mcIil-S/
DPG Network
© 2012-2026 Queen.gr - All rights reserved