Τα καλά κορίτσια αξίζουν τον Άγιο Βασίλη των ονείρων τους

Τα καλά κορίτσια αξίζουν τον Άγιο Βασίλη των ονείρων τους

Καλά τα δώρα στις γιορτές, αλλά το θέμα είναι ποιος θα σας τα φέρει κιόλας...

Σκεφτείτε τον πιο sexy celebrity που ξέρετε. Ένα διάσημο αγόρι που σας κάνει να χαμογελάτε μόνο επειδή κάθεται δίπλα σας. Ένας άντρας που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες σας πριν καν αυτές δημιουργηθούν στο μυαλό. Θα έχει όλα όσα ψάχνετε σε έναν άντρα και κανένα από τα ελαττώματα του συντρόφου σας. Το ξέρουμε ότι μάλλον σκέφτεστε ότι αυτός ο άντρας δεν υπάρχει καν, αλλά αυτόν αξίζετε και τα Χριστούγεννα έχετε ένα λόγο παραπάνω να ονειρεύεστε.

Γιατί μπορεί η Jennifer Lopez να προσπέρασε το καλλονό William Levy Gutierrez και το six pack του, αλλά εσείς σίγουρα θα θέλατε να τρώτε τα χριστουγεννιάτικα γλυκά πάνω από το κορμί του. Στις δικές μας προτάσεις για τους Άγιους Βασίληδες που σας αξίζουν έχουμε προσθέσει το λυκάνθρωπο του Twilight, Taylor Lautner, το καλιφορνέζικο αγόρι, Stephen Dorff, την κλασική αξία στους κοιλιακούς, Ryan Reynolds και το toy boy του Karl Lagerfeld, Baptiste Giabiconi που όσο να λέμε μάλλον τον προτιμάτε από λούτρινο αρκουδάκι.

Μη σταματάτε να ονειρεύεστε τον ιδανικό Άγιο Βασίλη γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα αρρωστήσει ο μουσάτος και κάποιο από αυτά αγόρια θα τον αντικαταστήσουν.