Η δύσκολη εφηβεία της Sandra Bullock

Η δύσκολη εφηβεία της Sandra Bullock

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν είχε βγει ραντεβού μέχρι και τα 18 της χρόνια.

Αυτή τη στιγμή είναι μία από τις πιο λαμπερές και γοητευτικές ηθοποιούς του Hollywood, η οποία ακόμα και στα 47 της χρόνια καταφέρνει να είναι πιο όμορφη από ποτέ. Ως αποτέλεσμα αυτού, η Sandra Bullock έχει αρκετές κατακτήσεις στο ενεργητικό της και μάλιστα οι περισσότερες είναι μερικά από τα πιο καυτά ονόματα του Hollywood, όπως ο Keanu Reeves παλιότερα και ο Ryan Reynolds πιο πρόσφατα. Να όμως που, απ' ότι φαίνεται, η ταλαντούχα ηθοποιός δεν ήταν πάντα τόσο δημοφιλής.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, η Bullock αποκάλυψε πως οι γονείς της δεν την άφηναν να βγαίνει ραντεβού μέχρι να κλείσει τα 18. Πιο συγκεκριμένα, η μαμά της Helga ήταν πολύ αυστηρή σχετικά με τις όποιες σχέσεις είχε η κόρη της με αγόρια, γι' αυτό ακόμα κι αν η Sandra πήγαινε για καφέ με ένα αγόρι, θα έπρεπε να την παίρνει τηλέφωνο κάθε 20 λεπτά.

«Η μητέρα μου ήταν πολύ αυστηρή, αλλά θεωρώ πως είχε δίκιο», είπε η Bullock. «Απλώς δεν ήθελε η κόρη της να βρίσκεται με αγόρια μέσα σε αμάξια μέχρι να γίνει 18. Μου είχε επιτρέψει δύο φορές να βγω ραντεβού, σε δύο χορούς του σχολείου, αλλά έπρεπε να την παίρνω τηλέφωνο κάθε 20 λεπτά. Ήμουν αναγκασμένη να πηγαίνω σε ένα κοινόχρηστο τηλέφωνο με κέρματα. Η Helga θα ερχόταν στο σχολείο αν δεν την έπαιρνα τηλέφωνο, το οποίο και έκανε μάλιστα μια φορά που δεν την πήρα».

Και αν η έφηβη, τότε, Sandra Bullock νευρίαζε με τις απαγορεύσεις της μαμάς της, η μαμά Sandra του σήμερα, μπορεί να καταλάβει την υπερπροστασία ενός γονέα απέναντι στο παιδί του. Η ίδια δήλωσε πως έχει αρχίσει να είναι σχεδόν το ίδιο προστατευτική απέναντι στον 2χρονο γιο της Louis, ακριβώς όπως ήταν η μαμά της με αυτήν.

«Δεν γίνομαι υστερική, αλλά του φοράω πάντα κράνος και τον κρατώ μέσα σε αυτή τη "φούσκα" προστασίας που του έχω φτιάξει», είπε η Sandra.