Κατερίνα Καινούργιου: Είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό;

Κατερίνα Καινούργιου: Είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό;

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η νεαρή δημοσιογράφος μίλησε για την σχέση που έχει με τον τραγουδιστή αλλά και την κόντρα της με τον Νότη Χριστοδούλου. Είναι στα πολύ πάνω της  επαγγελματικά και αυτό δε μπορεί να το κρύψει η όμορφη Κατερίνα.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανήκει στη νέα γενιά των προσώπων που απασχολούν την showbiz αλλά και τον χώρο της τηλεόρασης. Άμεση, κλασάτη, χαμογελαστή και σέξι γοητεύει το γυαλί και απασχολεί πλέον με κάθε συνέντευξη που θα δώσει ή με μια σχέση που θα κάνει. Το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούν πολλές φήμες πως η 26χρονη παρουσιάστρια έχει σχέση με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό. Η απάντησή της στην δημοσιογράφο του Star απόλυτη: «Καμία σχέση. Τον γνωρίζω πολύ καλά, είναι πολύ καλός μου φίλος. Τον ξέρω χρόνια λόγω της δουλειάς. Αλλά καμία σχέση, δεν ισχύει κάτι από αυτά που γράφτηκαν» ξεκαθάρισε η ίδια. Θα ήθελε να έρθει ένας καινούριος έρωτας στη ζωή της τη νέα χρονιά; «Καλοδεχούμενος!» απάντησε.

Με τη Μαρία Μπεκατώρου συνδέονται πολλά χρόνια με μια δυνατή φιλία και ήταν ο πρώτος άνθρωπος που δούλεψε μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Για τα σχόλια που ακούστηκαν πως η εκπομπής της στο Τηλεάστυ είναι trash, δήλωσε: «Η εκπομπή της Μαρίας δεν είναι trash. Είναι λάθος αυτή η λέξη. Καταρχάς, ποιος κρίνει το trash; (...) Μια αξιοπρεπέστατη εκπομπή για μένα δεν είναι trash. Και η Μαρία δεν είναι ένα trash πρόσωπο. Για μένα είναι από τις καλύτερες παρουσιάστριες αυτή τη στιγμή». Τη θεωρεί πρότυπο; «Βέβαια!».

Δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τον Νότη Χριστοδούλου που στο παρελθόν αντάλλαξαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Χαρακτηριστικά είπε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Νότη και το έχω ξαναπεί. Του εύχομαι να είναι καλά. Είναι ένα πολύ καλό παιδί, είχαμε μια άψογη συνεργασία την προηγούμενη χρονιά. Δεν ξέρω τι τον έπιασε φέτος και δεν θέλω να το σχολιάσω. Του εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές και του στέλνω τα φιλιά μου».