Ο Ryan Gosling παίζει ξύλο

Ο Ryan Gosling παίζει ξύλο

Ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται πως έχει πάθει εμμονή με τις πολεμικές τέχνες.

Το 2011 ήταν η χρονιά του και μέσα από τις ταινίες και τους ρόλους του αλλά και τον μοναδικό χαρακτήρα του, κατάφερε να μας κερδίσει άνευ όρων. Και, πρόσφατα, ο Ryan Gosling μας θύμισε έναν από τους δεκάδες λόγους που συντέλεσαν στο να συμβεί αυτό.

O γοητευτικός ηθοποιός εθεάθη να φεύγει από ένα μάθημα πολεμικών τεχνών στο Hollywood χτες το απόγευμα και οι παπαράτσι τον απαθανάτισαν με το αθλητικό σορτς του και το χαλαρό t-shirt του να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του... ξυπόλητος. Και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Ο Gosling φαίνεται πως τελευταία έχει εθιστεί στα μαθήματα πολεμικών τεχνών, καθώς οι φωτογράφοι τον «πιάνουν» σχεδόν κάθε μέρα να βγαίνει από το γυμναστήριο μαζί με τα γάντια του, αλλά σχεδόν πάντα χωρίς παπούτσια. Για την ακρίβεια, μετά από κάθε μάθημα ο 31χρονος ηθοποιός παίρνει τα καλά του ρούχα του στο χέρι, πηγαίνει στο αυτοκίνητο ξυπόλητος, αλλάζει πίσω από το πορτ-μπαγκάζ και συνεχίζει ακάθεκτος τη μέρα του. Πάντα, όμως, με μια απίστευτη άνεση και ένα ανεπιτήδευτο coolness, σαν να βρίσκεται στο δωμάτιό του και όχι στο δημόσιο πάρκινγκ ενός γυμναστηρίου.

Μπορεί η συνεχής προπόνηση στις πολεμικές τέχνες να είναι για τις ανάγκες κάποιας ταινίας. Μπορεί να την κάνει για να είναι πάντα έτοιμος να σταματήσει κάποιον καυγά μεταξύ αγνώστων, όπως έκανε στην Νέα Υόρκη τον Αύγουστο. Μπορεί να είναι ένας κρυφός σούπερ-ήρωας τα βράδια. Μπορεί και απλώς να του αρέσει. Το θέμα είναι πως για μια ακόμα φορά κατάφερε να μας κάνει να χαζεύουμε για ώρες τις φωτογραφίες του με ένα γλυκά αποχαυνωμένο βλέμμα.