Είναι να μην ανοίξει το στόμα του, ο Νίκος Μουρατίδης

Είναι να μην ανοίξει το στόμα του, ο Νίκος Μουρατίδης

Σε συνέντευξη του χθες ο Νίκος Μουρατίσης σχολίασε την επικαιρότητα.

Ο Νίκος Μουρατίδης μας έχει συνηθίσει σε αιχμηρούς σχολιασμούς της επικαιρότητας. Χτες το βράδυ μίλησε σε εκπομπή που ήταν καλεσμένος, τόσο για το «X-Factor», στο οποίο είναι κριτής, όσο και για τη Φαίη Σκορδά και τη Ρούλα Κορομηλά.

Σύμφωνα με το Νίκο, λοιπόν, το «X-Factor» πρέπει να αλλάξει άρδην αν θέλουν να το επαναλάβουν και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, καθώς έχει αρχίσει να κουράζει. Αφού είναι παγκόσμια μια πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική παραγωγή δεν πιστεύει ότι πρέπει να διακοπεί, αλλά πρέπει απλά να αλλάξει ολόκληρο, από τον παρουσιαστή και τους κριτές μέχρι τους παίκτες που διαλέγονται για να συμμετάσχουν.

Όσων αφορά στο στυλ της Φαίης Σκορδά, ο κύριος Μουρατίδης πιστεύει ότι άλλαξε εντελώς από πέρυσι και από δευτεροκλασάτη παρουσιάστρια, με καμένο ξανθό μαλλί μεταμορφώθηκε σε σύζυγο, μητέρα και πιο συντηρητική παρουσιάστρια με άλλο χτένισμα και απόχρωση στην κόμη, για να μπορέσει έτσι να ενταχθεί στο δυναμικό του Mega. Ο σχολιασμός του Νίκου Μουρατίδη έκλεισε με ειρωνία για τα κιλά της Ρούλας Κορομηλά, σχολιάζοντας δήλωσή της Ρούλας πως θα πατήσει πάνω στα λάθη της.