Ο Hugh Jackman «κατεβάζει» 6.000 θερμίδες την ημέρα

Ο Hugh Jackman «κατεβάζει» 6.000 θερμίδες την ημέρα

Μην σταματάτε να σερβίρετε, ο άνθρωπος έχει έναν ρόλο να υποδυθεί.

Ο σκηνοθέτης Darren Aronofsky, μετά το «Black Swan», έχει στα σκαριά μια νέα ταινία για τον Wolverine -ίσως τον πιο διάσημο χαρακτήρα των X-Men και από τους πιο διάσημους χάρτινους ήρωες, εν γένει- τον οποίο θα υποδυθεί για ακόμα μια φορά ο Hugh Jackman.

Ο ηθοποιός, στην τελευταία ταινία με πρωταγωνιστή τον Wolverine, το 2009, είχε αναγκαστεί να φτάσει τα 87 κιλά για να δείχνει αρκετά μυώδης και στιβαρός, όπως είναι ο χαρακτήρας του Wolverine. O Aronofsky όμως έχει επιπλέον απαιτήσεις για την νέα ταινία –η οποία θα τιτλοφορείται «The Wolverine». Όπως δήλωσε σχετικά σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Jackman: «Ο Darren μου είπε "Κοίτα, έδειχνες τέλειος (στην τελευταία ταινία) αλλά είσαι τόσο ψηλός που στις μακρινές λήψεις έμοιαζες σαν τον Clint Eastwood, και αυτός δεν είναι ο Wolverine". Είπε πως ο Wolverine στα κόμιξ είναι δυνατός και κοντόχοντρος. Γι' αυτό μου είπε "Θέλω να φτάσεις εκεί, να γίνεις πιο εύσωμος"».

Μιλάμε για τον ίδιο σκηνοθέτη που έβαλε την Natalie Portman να χάσει 10 κιλά για τον ρόλο της τον «Μαύρο Κύκνο», οπότε ο Hugh Jackman δεν είχε και πολλά περιθώρια επιλογών. Έτσι ο ηθοποιός καταναλώνει κάθε μέρα 6.000 θερμίδες, ώστε να είναι έτοιμος για τα γυρίσματα. Μέχρι τώρα έχει φτάσει στα 96 κιλά και συνεχίζει ακάθεκτος.

Είπε όμως, για να έχει το κεφάλι του ήσυχο: «Αν πάθω μια μαζική καρδιακή προσβολή, τουλάχιστον θα ξέρετε για ποιον λόγο μου συνέβη».