O Aντώνης Ρέμος μιλά για την επιτυχία που βιώνει

O Aντώνης Ρέμος μιλά για την επιτυχία που βιώνει

Ανήκει στην πρώτη γραμμή των καλλιτεχνών και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Συνάντησα τον Αντώνη Ρέμο στην παρουσίαση του βιβλίου του καλού του φίλου Γρηγόρη Αρναούτογλου και στα δέκα λεπτά συνομιλίας  μας κατάλαβα οτι είναι στα καλύτερά του.

"Ένα μικρόφωνο πολλές φορές είναι μια μαχαιριά", είπε στα τηλεοπτικά συνεργεία και η δήλωση αυτή συζητήθηκε ποικιλοτρόπως. Αυτό πήγαινε σε παλαιότερες δύσκολες φάσεις της ζωής του όταν είδε τα λεφτά του να χάνονται από μια επένδυση που έκανε για την αγαπημένη του ομάδα τον Ηρακλη.

Αυτά πέρασαν όμως και τώρα από την κοροφή και πάλι απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου αλλά και την συντροφικότητα της Υβόννης.

"Είμαι πολύ καλά και χαίρομαι που η επικοινωνία με τον κόσμο στο μαγαζί είναι αληθινή και παρεΐστικη" μου είπε.

Οι εμφανίσεις του με τον Τόλη Βοσκόπουλο σκίζουν στην κυριολεξία και σίγουρα μέχρι το Πάσχα δεν θα φύγει απο τον Διογένη. "Ο Γρηγόρης είναι άνθρωπος σπάνιος. Πολύ καλός φίλος που δε θα μπορούσα να λείπω από αυτό το εγχείρημα που έκανε και έγραψε αυτό το βιβλίο. Έχει ταλέντο και το χιούμορ του μου αρέσει", μου ανέφερε για τον παρουσιαστή που κάνει παρεά εδώ και πολλά χρόνια. Για την Υβόννη δεν έχει να πει πολλά. Δε κρύβεται πλέον αλλά δεν λέει και κάτι παραπάνω. Ζει μαζί της ευτυχισμένος και την έχει δίπλα του στις χαρές και στις στεναχώριες.

"Η ζωή μου είναι ένα τρέξιμο. Αγαπάω την δουλειά μου και τους ανθρώπους που είναι γύρω μου", λέει χαρακτηριστικά . Το ομώνυμο κομμάτι του "Είναι στιγμές" ντύνει μουσικά την νέα σειρά του ΑΝΤ1 και αυτό τον ευχαριστεί πολύ. Στην βραδιά που συναντήσαμε τον Αντώνη είδαμε πόσο επικοινωνιακός και χαλαρός είναι με επώνυμο καιμ ανώνυμο κόσμο. Καθόταν με την Νατάσα Θεοδωρίδου, την Χαρά Σιαφαρικά, τον Γιάννη Λάτσιο, την Γωγώ Αυγερινοπούλου και τον Θανάση Πάτρα αλλά κάθε ένας που πλησίαζε για μια φωτογραφία, έναν χαιρετισμό, ήταν προτεραιότητα για τον ταλαντούχο και πολυπλατινένιο ερμηνευτή.