Νέα επίθεση του Νίκου Μουρατίδη στη Ρούλα Κορομηλά από τη Θεσσαλονίκη

Νέα επίθεση του Νίκου Μουρατίδη στη Ρούλα Κορομηλά από τη Θεσσαλονίκη

Στην εκπομπή "Κορίτσια για Σπίτι" μίλησε ο Νίκος Μουρατίδης και όταν έφτασε η στιγμή να κρίνει την Ρούλα Κορομηλά απλά οι παρουσιάστριες Σοφία Γκώσιου και Ελένη Τσολάκη ήρθαν σε πολύ δύσκολη θέση και άκουσαν τον μουσικό παραγωγό να μειώνει με άκομψο τρόπο τη γνωστή tv persona.

Άλλη μια πολύ άσχημη επίθεση στη Ρούλα Κορομηλά εξαπέλυσε ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο tv Μακεδονία και δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη γνωστή παρουσιάστρια ανάμεσα σε άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα που το ζητήθηκε να μιλήσει.

Αφού απαξίωσε την τηλεόραση, άρχισε τους χαρακτηρισμούς αφήνοντας στην άκρη την τηλεοπτική δεοντολογία "Δεν είμαι φαν της τηλεόρασης και ποτέ δεν ήμουν φαν της Ρούλας Κορομηλά". Κοιτώντας τις φωτογραφίες που του έδειχναν οι παρουσιάστριες της εκπομπής είπε: "Δεν είναι έτσι η Ρούλα Κορομηλά. Ιησούς Χριστούς καλέ, 60 χρονών γυναίκα, γιατί τη δείχνετε έτσι; Το photoshop είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας. Την έχετε δει από κοντά τη Ρούλα; Δεν θα τη γνωρίσετε, είναι μια άλλη".

Αυτή η δήλωση είναι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας σήμερα και αφήνει πολλά ερωτήματα για το λόγο που συνεχίζει να μιλάει με τόσο υποτιμητικό τρόπο για μια γυναίκα με τη δική της ιστορία στην τηλεόραση. Αυτό πάντως που καταφέρνει η συγκεκριμένη εκπομπή είναι να βγάζει ειδήσεις και πολλά "γαργαλιστικά" θέματα από τους λαμπερούς καλεσμένους που φιλοξενούνται καθημερινά στο πλατό.