Βρε, τον Μητσοτάκη...

Βρε, τον Μητσοτάκη...

Σε show biz νέο δε το λες αλλά δε μπορώ να μην το σχολιάσω, μικρές μου βασιλοπούλες! Ένας Έλληνας σκηνοθέτης, βρέθηκε σε ένα χωριό της Ισπανίας, ακολουθώντας έναν μεγάλο έρωτα. Με την κοπέλα τελικά, χώρισε, αλλά έμεινε στο χωριό. Ένα βραδύ οι χωριανοί αποφάσισα να παίξουν όλοι μαζί ΛΟΤΤΟ, σα λέμε. Βρε καλέ μου, παίξε και εσύ, βρε χρυσέ μου! Ακλόνητος ο Έλληνας σκηνοθέτης, δε έπαιξε, για δικούς του λόγους αρχών. Τελικά, διότι έτσι είναι η ζωή άμα θέλει να σε παλαβώσει, το χωριό κέρδισε τζακ ποτ, ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, που μοιράστηκε σε όλους εκτός από τον Έλληνα. Αν έχεις τύχει διάβαινε που λέμε; Καμία σχέση! Α! Και πως λένε τον Έλληνα άτυχο; Κώστα Μητσοτάκη!

Τελικά, όσο και αν παίζουν ρόλο τα ταλέντα, η μόρφωση, οι γνώσεις, οι γνωριμίες, η επικοινωνιακή ικανότητα, η υπερδραστηριότητα, η άτιμη η τύχη βάζει την τελευταία πινελιά της!

Και άλλο ένα τέτοιο σας έχω. Πολύ μακριά από δω ένας γηραιός επιχειρηματίας πούλησε την επιχείρηση του. Αναγνωρίζοντας όμως, την αφοσίωση και τον αγώνα ζωής των εργαζομένων του για πολλά χρόνια, εξασφάλισε το να μην απλωθεί κανείς από την νέα ιδιοκτησία, αλλά χάρισε και 50.000.000 ευρώ για να μοιραστούν στους εργαζόμενους, ως κίνηση ευγνωμοσύνης για τη ζωή που πέρασαν μαζί.

Αυτά τα αφεντικά είναι ένα είδος που δεν ευδοκιμεί όπως καταλαβαίνετε στην Ελλάδα, διότι μάλλον δεν τον ευνοούν οι καιρικές μας συνθήκες! Εδώ θα κοιτάξουν να πτωχεύσουν την εταιρεία, να σου χρωστάνε, σε εξωθήσουν σε παραίτηση, να την πουλήσουν και να μην νοιαστούν αν θα μείνεις στο δρόμο, να βγάλουν τα λεφτά off shore στα Cayman, αν μπορούν να σου πάρουν και το χιλιαρικάκι απ τις προσωπικές σου καταθέσεις! Έχω άδικο, μήπως;