Helena Christensen και Eva Mendes αποκαλύπτουν τη μεγαλύτερη απόλαυσή τους

Helena Christensen και Eva Mendes αποκαλύπτουν τη μεγαλύτερη απόλαυσή τους

Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό, η απάντηση είναι πολύ πιο απλή αλλά μάλλον δεν θα βρει πολλούς υποστηρικτές.

Η μία είναι 43 χρονών κι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα που έχουν περπατήσει ποτέ στην πασαρέλα. Η άλλη είναι 37 και οι τέλειες αναλογίες της σε συνδυασμό με τα εξωτικά χαρακτηριστικά της την κάνουν μία από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς του Hollywood. Μπορεί να ανήκουν σε διαφορετικούς χώρους και φάσεις στη ζωή τους, η Helena Christensen και η Eva Mendes όμως, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό που της ενώνει και χαρακτηρίζει τόσο την εξωτερική τους εμφάνιση όσο και την πνευματική τους κατάσταση.

Οι δύο γυναίκες συμμετέχουν στην νέα καμπάνια της αθλητικής εταιρείας Reebok, στόχος της οποίας είναι να βρει τι είναι αυτό που ικανοποιεί τις γυναίκες περισσότερο απ' όλα στη ζωή τους, και αποκαλύπτουν αμφότερες την κοινή τους απόλαυση: Την άσκηση.

Η Christensen, η οποία στα 43 της χρόνια «βάζει κάτω» με άνεση οποιοδήποτε νεαρό μοντέλο, αποκάλυψε πως η γυμναστική την κάνει να νιώθει καλά με τον εαυτό της. Δεν παρέλειψε όμως να προσθέσει πως απολαμβάνει εξίσου την χαλάρωση στο κρεβάτι της μαζί με ένα καλό βιβλίο, το να περνά χρόνο με τον 12χρονο γιο της Mingus, τα ταξίδια, την φωτογραφία, το να βλέπει το ηλιοβασίλεμα στον ωκεανό και το καλό φαγητό.

Η Mendes, από την άλλη, δήλωσε πως η μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής της είναι να τρώει υγιεινό φαγητό –δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως φωτογραφήθηκε τρώγοντας μια μεγάλη φέτα καρπούζι- και να περνά τον χρόνο της με τον σκύλο της Hugo. Αγαπά όμως την άσκηση όσο και η Helena, και είπε χαρακτηριστικά «Αυτό που μου αρέσει στην άσκηση και στο να διατηρώ την σιλουέτα μου είναι το συναίσθημα ικανοποίησης που σου αφήνει. Το να ξέρεις πως φροντίζεις το σώμα και το πνεύμα σου και δείχνεις στα καλύτερά σου, είναι ένα υπέροχο συναίσθημα».

Ο παγκοσμίου φήμης φωτογράφος Rankin ανέλαβε την φωτογράφιση των δύο κυριών και το αποτέλεσμα σίγουρα δικαιώνει την δέσμευσή τους στο υγιεινό τρόπο ζωής –και μάλλον μας δίνει ένα καλό κίνητρο για να τις μιμηθούμε.