Θυμόμαστε όλα όσα έγιναν στο περσινό MadWalk

Θυμόμαστε όλα όσα έγιναν στο περσινό MadWalk

Λίγο πριν το φετινό MadWalk κάνουμε μια αναδρομή σε όσα ζήσαμε πέρσι.

To MadWalk σε μερικές ώρες θα ανοίξει τις πόρτες του για υποδεχτεί όλους τους μουσικόφιλους fashionistas που θέλουν να ζήσουν από κόντα το διάλογο τεχνών όπως η μουσική και η μόδα να γίνεται υπαρκτή πραγματικότητα μέσα από τα ντουέτα του.

Αλλά το φετινό MadWalk δεν είναι το ντεμπούτο ενός event, αλλά ένα βήμα στην προσπάθεια του μουσικού καναλιού να κάνει τη διοργάνωση αυτή θεσμό ακριβώς όπως έχει καταφέρει με τα βραβεία του. Και εμείς πιστεύουμε ότι αυτό είναι εφικτό καθώς ακόμα και αν δεν έχουμε ζήσει τη φετινή μουσική πασαρέλα, έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις από πέρσι.

Από τις πρόβες που είχαμε βρεθεί και θαυμάσαμε τη θετική ενέργεια του Μύρωνα Στρατή πάνω στη σκηνή και τις καλοντυμένες κυρίες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί όπως η Λυδία Παπαϊωάννου μέχρι αυτές που δεν κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν με το στυλ τους (βλ. το cast του ελληνικού Real Housewives) και το after party, στο οποίο όλοι οι διάσημοι καλεσμένοι ξεσάλωσαν, δεν υπήρξε στιγμή που να μην απολαύσαμε το MadWalk του 2011. Δείτε τις φωτογραφίες και θυμηθείτε μαζί μας.