Η Beyonce θηλάζει στον δρόμο

Η Beyonce θηλάζει στον δρόμο

Η νέα μαμά νοιάζεται μόνο για το μωρό της και όχι για τα βλέμματα του κόσμου.

Μετά την γέννηση της μικρής Blue Ivy Carter, μόλις ένα μήνα πριν, η Beyonce και ο Jay-Z είχαν κρατήσει την προσωπική τους ζωή καλά προστατευμένη και το μωρό τους μακριά από τους φακούς τον παπαράτσι. Η μόνη εξαίρεση που έκαναν, ήταν όταν ανέβασαν από μόνοι τους σε ένα blog ειδικά σχεδιασμένο για αυτό τον λόγο, την πρώτη φωτογραφία της μικρής Blue Ivy καθώς και μια σειρά τρυφερών ενσταντανέ μαζί της.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, όμως, η Beyonce και ο Jay-Z έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση με την κορούλα τους, στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με το ξένο ρεπορτάζ, η superstar τραγουδίστρια και ο άντρας της βγήκαν για φαγητό στο Saint Ambroeus café bar στο West Village, όταν κάποια στιγμή η Beyonce άρχισε να θηλάζει την μικρή Blue, χωρίς να την νοιάζει το γεγονός πως βρισκόταν μέσα σε δημόσιο χώρο.

Μπορεί να σας φανεί αστείο, αλλά η πραγματική είδηση δεν είναι ο θηλασμός έξω στον δρόμο, όσο ο θηλασμός αυτός καθ' εαυτός. Βλέπετε πολλές διάσημες μαμάδες επιλέγουν το έτοιμο γάλα από το να θηλάσουν το παιδί τους, κυρίως για λόγους εμφάνισης, και το γεγονός πως η Beyonce θηλάζει η ίδια το μωρό της έχει ενθουσιάσει τους ρεπόρτερ.

Το φαγητό ωστόσο δεν κράτησε πολύ καθώς η τραγουδίστρια δεν ένιωθε καλά και αναγκάστηκαν να φύγουν μετά από μόλις μισή ώρα. Την επόμενη μέρα, όμως, η Be βγήκε ξανά για βόλτα με την κόρη της, σόλο αυτή τη φορά με μοναδική «παρέα» έναν σωματοφύλακα, φορώντας ακριβώς τα ίδια ρούχα με την προηγούμενη μέρα και καλύπτοντας προστατευτικά το πρόσωπο της μικρής Blue Ivy με μαντήλι.

Στα επαγγελματικά της, τώρα, υπάρχουν φήμες πως η Beyonce θα είναι μέρος του cast της ταινίας «One Hit Wonders» ενός μιούζικαλ με συμπρωταγωνίστριες τις Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon και Cameron Diaz. Το σενάριο θα αφηγείται την ιστορία τεσσάρων ξεπερασμένων τραγουδιστριών, οι οποίες αποφασίζουν να ζωντανέψουν ξανά την καριέρα τους, σχηματίζοντας ένα γυναικείο συγκρότημα.

Εκτός από αυτό, έγινε γνωστό πως η Beyonce ζήτησε το εξωφρενικό ποσό των 50εκ. δολαρίων για να δεχτεί να γίνει κριτής στο X-Factor της Αμερικής, κάτι που έκανε μέχρι και τον Simon Cowell να μείνει άφωνος καθώς τόσο στοιχίζει ολόκληρη η παραγωγή του talent show. Κάτι μας λέει όμως πως ο «x-factor» που κουβαλά η τραγουδίστρια και η βαρύτητα του ονόματός της θα είναι αρκετά για να κάνουν πέρα τους ενδοιασμούς των υπευθύνων και να την συμπεριλάβουν τελικά στην κριτική επιτροπή. Η κόρη, άλλωστε, έχει ανάγκες, και η μαμά Beyonce θέλει μόνο το καλύτερο για το παιδί της.