Η Πέγκυ Ζήνα λίγο πριν την πρεμιέρα της με την Πάολα εξομολογείται

Η Πέγκυ Ζήνα λίγο πριν την πρεμιέρα της με την Πάολα εξομολογείται

Στο περιοδικό ΟΚ! μίλησε η αγαπημένη τραγουδίστρια και αναφέρθηκε στον ρόλο της μητέρας αλλά και τις αλλαγές που είχε στην ζωή της το τελευταίο έτος. Και όλα αυτά λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της στο ΄"ΘΕΑ" με την Πάολα.

- Πως αντιμετώπισε την εγκυμοσύνη της;
" Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν με έπιασε πανικός στην εγκυμοσύνη μου επειδή θα άρχιζε -φυσιολογικά, όπως συμβαίνει σε όλες τις εγκύους- να αλλάζει το σώμα μου. Ούτε όταν γέννησα τη μικρή είχα το άγχος να επανέλθω άμεσα στα κιλά μου. Όλα έγιναν πολύ φυσιολογικά", εξομολογείται στο περιοδικό ΟΚ!

- Πως ένιωσε που άφησε την καριέρα της και μπήκε στον ρόλο της μητέρας;
"Ξέχασα για λίγο την τραγουδίστρια, τη "γυναίκα καριέρας", έβαλα τον εαυτό μου στην άκρη και το απόλαυσα με την καρδιά μου: έτρωγα πολύ! Ποτέ δεν σκέφτηκα "α, πως έγινα έτσι!". Ήταν πολύ ευλογημένος ο σκοπός που αλλάζει το σώμα σου. Και αυτό το συμμεριζόταν και ο Γιώργος, ο οποίος με τραβούσε συνεχώς φωτογραφίες και μου έλεγε πόσο έχω γλυκάνει",

- Για τον γάμο της με τον Γιώργο Λύρα
" Η γνωριμία μας έγινε τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου μου μπαμπά και ήταν σαν να μου τον έστειλε εκείνος. Αυτό έγινε πριν από 18 χρόνια! Στην αρχή, επειδή ήμουν πολύ μικρή, δεν ξεκινήσαμε με τον στόχο του "για πάντα μαζί". Σιγά σιγά όμως δεθήκαμε και νιώθαμε οικογένεια" ανέφερε χαρακτηριστικά. "Γι' αυτό και ο γάμος μας ήρθε μετά από 11 χρόνια σχέσης. Ήταν το τυπικό κομμάτι αφού από τον πρώτο χρόνο συγκατοικούσαμε και ζούσαμε σαν παντρεμένοι " είπε η γλυκήτατη τραγουδίστρια που βλέπει τα νέα της κομμάτια να σκαρφαλώνουν στις πρώτες θέσεις των playlists!