Η Rihanna στη νέα καμπάνια των Armani Jeans

Η Rihanna στη νέα καμπάνια των Armani Jeans

Στην οποία, φυσικά, κανένας δεν προσέχει τα τζιν.

rihanna-bed

Όταν τον περασμένο Ιούλιο ανακοινώθηκε πως η Rihanna θα είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Armani για τη σειρά εσωρούχων και τζιν, ο κόσμος της μόδας (και εκατομμύρια άντρες μαζί του) ενθουσιάστηκε. Κάπως έτσι η διαφημιστική καμπάνια εσωρούχων του Armani με πρωταγωνίστρια τη RiRi ψηφίστηκε ως η πιο σέξι του 2011.

Ακολούθησε η καμπάνια για τα Armani Jeans τον Ιανουάριο, με πιο «σκληρό» χαρακτήρα αλλά μια πάντα σέξι Rihanna -ακόμα κι αν το μαλλί της ήταν σαν σφουγγαρίστρα, και τώρα ήρθε η σειρά της νέας καμπάνιας της σειράς, η οποία μάλλον πάει για δεύτερο βραβείο sexiness καθώς η 24χρονη τραγουδίστρια δεν έχει σκοπό να αφήσει κανέναν παραπονεμένο.



Στο βίντεο της νέας σειράς Armani Jeans, η Rihanna βλέπει έναν εφιάλτη και μπλέκεται μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, ενώ περιφέρεται μέσα στο δωμάτιο μόνο με τα απολύτως απαραίτητα. Δεν ξέρουμε βέβαια κατά πόσο διαφημίζονται τα τζιν του οίκου όταν σε ολόκληρο σχεδόν το βίντεο βλέπουμε τη RiRi με τα εσώρουχα, αλλά σίγουρα οι υπεύθυνοι κάτι ξέρουν παραπάνω.