Η Salma Hayek έχει χιούμορ και της φαίνεται

Η Salma Hayek έχει χιούμορ και της φαίνεται

Η Λατίνα ηθοποιός δεν φοβάται να (παρα)τσαλακώσει την αψεγάδιαστη εικόνα της για το νέο διαφημιστικό σποτ της καμπάνιας «Got Milk?», κι εμείς την αγαπήσαμε λίγο περισσότερο.

Είναι σχεδόν απίθανο να βρεις μια φωτογραφία της Salma Hayek στην οποία να μην δείχνει, τουλάχιστον, εκθαμβωτική. Δοκιμάστε το αν δεν μας πιστεύετε και θα διαπιστώσετε και μόνοι σας πως η Λατίνα σταρ απλά δεν μπορεί να μην λάμπει σε κάθε της εμφάνιση. Το γεγονός πως έχει πατήσει αισίως τα 46 και την κάνεις άνετα για 35άρα, κάνει την όλη κατάσταση ακόμα πιο εκνευριστική -με την καλή έννοια.

Γι' αυτό και η συμμετοχή της στο νέο διαφημιστικό της καμπάνιας «Got Milk?», είναι κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε από την Hayek. Να όμως που η εντυπωσιακή ηθοποιός δεν νοιάζεται αν τσαλακωθεί η εικόνα της, αν αναμαλλιαστεί η περιποιημένη της κουπ, αν σπάσει το τακούνι της, αν βγάλει μαύρους κύκλους, αν τσαλαπατήσει ξυπόλυτη στις λάσπες ενός χωραφιού βρε αδερφέ, φτάνει να πάρει το γάλα της.

Η Hayek έχει αίσθηση του χιούμορ και του αυτοσαρκασμού, και αυτό βγαίνει στο διαφημιστικό, καθώς η Λατίνα σεξοβόμβα περνά όλα όσα αναφέραμε παραπάνω και ακόμα περισσότερα για να βρει ένα μπουκάλι γάλα για το πρωινό της «κόρης» της, αλλά και για την ίδια. Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως ακόμα και μέσα στα μαύρα της τα χάλια, για τις ανάγκες της διαφήμισης, η γυναίκα εξακολουθεί να κρατά τη λάμψη της. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα, ή το χεις ή δεν το χεις.

Απολαύστε την παρακάτω.