Η Jennifer Lopez τώρα και σε αντρικό μοντέλο

Η Jennifer Lopez τώρα και σε αντρικό μοντέλο

Όλοι οι διάσημοι έχουν έναν κασκαντέρ για τα γυρίσματα. Αυτός της JLo, όμως, είναι άντρας.

Κοιτάξτε καλά την φωτογραφία του κειμένου. Κοιτάξτε την ξανά. Παρατηρήσατε μια μικρή λεπτομέρεια; Με μια πρώτη ματιά νομίζεις πως τα βλέπεις διπλά, καθώς έχεις μπροστά σου δύο Jennifer Lopez. Με μια δεύτερη, πιο προσεκτική, καταλαβαίνεις πως η μία εκ των δύο είναι η κασκαντέρ της σταρ. Με λίγη παρατηρητικότητα, όμως, βλέπεις μπροστά σου την πραγματική είδηση. Η κασκαντέρ είναι άντρας.

Η φωτογραφία είναι από τα γυρίσματα του νέου video clip της JLo, το οποίο σκηνοθετεί το toy-boy της, Casper Smart, και απ' ότι φαίνεται η Λατίνα τραγουδίστρια έχει επιλέξει έναν άντρα double για να την αντικαθιστά στις επικίνδυνες κινήσεις και τα απαιτητικά χορευτικά. Το ότι είναι άντρας πάντως λίγα έχει να λέει, καθώς η αρσενική Lopez μοιάζει εκπληκτικά με την ορίτζιναλ, με τη βοήθεια φυσικά της ίδιας κόμμωσης και των ίδιων ρούχων. Παραμένει ωστόσο μια ασυνήθιστη επιλογή.

Το video clip είναι για το νέο κομμάτι της Lopez «Follow The Leader» και ολόκληρη η ομάδα της τραγουδίστριας βρίσκεται εδώ και δύο μέρες στο Μεξικό για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Οι φωτογραφίες από το σετ πάντως μια χαρά τους δείχνουν να περνούν, ιδιαίτερα την πρωταγωνίστρια του βίντεο και τον σκηνοθέτη. Lopez και Smart δεν χάνουν ευκαιρία να χαριεντίζονται σε κάθε διάλειμμα των γυρισμάτων, είτε με τρυφερές αγκαλιές, είτε με πεταχτά φιλιά, είτε με προκλητικές κινήσεις και χειρονομίες μεταξύ τους που μάλλον είναι ακατάλληλες για ανηλίκους. Αχ αυτός ο νεανικός (γέλια) έρωτας.