Η εντυπωσιακή αφίσα του Σάκη Ρουβά στην Θεσσαλονίκη

Η εντυπωσιακή αφίσα του Σάκη Ρουβά στην Θεσσαλονίκη

Αντίστροφα μετρά ο αγαπημένος καλλιτέχνης για να επιστρέψει στην συμπρωτεύουσα για πολύ λίγες εμφανίσεις. Μετά την πετυχημένη συνεργασία του στο "Αθηνών Αρένα" συμφώνησε και ανεβαίνει σε μεγάλο νυχτερινό  κέντρο  χωρίς όμως την Ελένη Φουρέιρα στο πλάι του.

Μέσω του λογαριασμού του στο twitter, o Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη για μια σειρά live εμφανίσεων που θα έχουν έντονο το στοιχείο της διασκέδασης.

Aυτό το Σαββατοκύριακο είναι το τελευταίο στη σκηνή του "Αθηνών Αρένα" για τον 40χρονο Έλληνα ποπ σταρ, καθώς η παράσταση "Underworld S-Club" ολοκλήρωσε τον άκρως επιτυχημένο κύκλο της στην πρωτεύουσα. Όπως έγραψε ο ίδιος στο twitter, από τις 30 Μαρτίου θα βρίσκεται στη σκηνή του "Politia Live Club", συνεχίζοντας το πιο εντυπωσιακό show της σεζόν. Μαζί του οι Onirama, που είναι σε ανοδική πορεία και διατηρούν άψογη σχέση και χημεία με τον Σάκη πάνω στην σκηνή. Ο λόγος που δε θα είναι μαζί του η Ελένη Φουρέιρα δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη και ακούστηκε έντονα πως θα συνεργαστεί με τον Νίκο Βέρτη μετά το Πάσχα.