Το ερωτικό φιλί του Leonardo DiCaprio με τον Armie Hammer

Το ερωτικό φιλί του Leonardo DiCaprio με τον Armie Hammer

Ο Leonardo ερωτευμένος με τον ηθοποιό του «Social Network» στο πλαίσιο της ταινίας «J. Edgar» σε σκηνοθεσία Clint Eastwood.

Ο κύριος "Inception", Leonardo DiCaprio, βρίσκεται αυτές τις μέρες υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Clint Eastwood. Ο διάσημος ηθοποιός θα υποδυθεί τον διευθυντή του FBI, J. Edgar Hoover, στην ομώνυμη ταινία για τη ζωή του. Ο J. Edgar Hoover που είχε αναστατώσει τις ΗΠΑ με τη σκανδαλώδη επαγγελματική του πορεία και σόκαρε τους συντηρητικούς αμερικανούς όταν αποκαλύφθηκε πως ήταν ομοφυλόφιλος που λάτρευε να ντύνεται γυναίκα.

Η ταινία πέρα από το πρωτότυπο σενάριο και τον Clint Eastwood στο σκηνοθετικό τιμόνι περιλαμβάνει αρκετά ακόμη ατού όπως τους ηθοποιούς Ed Westwick, Naomi Watts και Armie Hammer στο καστ. Μάλιστα δε θα λείψουν και οι ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ του Leonardo και του ηθοποιού του «Social Network», Armie Hammer, κάτι για το οποίο ο δεύτερος δήλωσε πως δεν τον προβληματίζει που υπάρχουν στο σενάριο. Αντίθετα θεωρεί πως υπάρχει λόγος που βρίσκονται εκεί και δηλώνει ενθουσιασμένος για την όλη παραγωγή.