Ένας Βαλεντίνος για όλες: Alex Pettyfer

Ένας Βαλεντίνος για όλες: Alex Pettyfer

Σας συστήνουμε τον ηθοποιό που θα κάψει τις περισσότερες γυναικείες καρδιές το 2011 και όλες θα θέλατε για Βαλεντίνο. Καλώς ήρθες στις ζωές των γυναικών, Alex Pettyfer.

«Κάθε πέρσι και καλύτερα» λέτε όλες μεταξύ για την κατάσταση που επικρατεί στα γκομενικά σας, στα επαγγελματικά σας και στα οικονομικά σας. Η αλήθεια είναι πως οι χαρές της ζωής είναι πια ελάχιστες και συνήθως σχετίζονται με την απόκτηση ενός φορέματος ή το οφθαλμόλουτρο, ενός άντρα που δεν μοιάζει καθόλου με αυτόν που κοιμάται μαζί σας.

To 2010 ο Robert Pattinson πρωταγωνίστησε στις φαντασιώσεις κάθε γυναίκας και έκανε πολλές από εσάς να αναστενάξετε. Η νέα χρονιά φέρνει νέα είδωλα και στους ζεν πρεμιέ που θα γίνουν αφίσα και θα πουληθούν σε κάθε ερωτοκρουσμένο θηλυκό πιο πολύ και από κόκκινο κραγιόν είναι ο Alex Pettyfer.

Ο Άγγλος ηθοποιός που έγινε γνωστός ως έφηβος από τις ταινίες επιστημονική φαντασίας Alex Rider και τη διαφημιστική καμπάνια της Burberry, φέτος κάνει το ντεμπουτάρισμα του στο ευρύ κοινό μέσα από τις ταινίες «I am number 4» και «Beastly», που αναμένονται να σπάσουν ταμεία και να δημιουργήσουν τη νέα γενιά pop ειδώλων. Σε προσωπικό επίπεδο τον χαίρεται η Dianna Agron, γνωστή και Quinn Fabray από τη σειρά Glee, αλλά μπορείτε να ελπίζετε σε κάποιο αγιοβαλεντίνικο θαύμα χωρισμού και άμεσης πτώσης του ηθοποιού/μοντέλου στη δική σας αγκαλιά.