Tom Ford: Gay ή Straight;

Tom Ford: Gay ή Straight;

Τίποτα από τα δύο!

Ο ανατρεπτικός σχεδιαστής με τις αμφιλεγόμενες καμπάνιες που πάντα φροντίζει να καταλήγουν σε σάλο γύρω από τη σεξουαλικότητα, δεν άντεξε και έκανε άλλο ένα καυτό σχόλιο.


Όταν η Alexandra Shulman τον ρώτησε στο φεστιβάλ της βρετανικής Vogue γιατί επέλεξε μία καμπάνια που τον δείχνει να ποζάρει προκλητικά σε ένα κρεβάτι με δύο γυναίκες χωρίς ίχνος ρουχισμού, ενώ έχει εκδηλώσει ανοιχτά πως είναι gay, εκείνος απάντησε: «Έχεις κοιμηθεί ποτέ με γυναίκα»;


Σίγουρα η δημοσιογράφος δεν περίμενε αυτή την «απάντηση» και ίσα που πρόλαβε να πει ένα όχι σε μία αίθουσα 750 ατόμων. Νευριασμένος μάλιστα συνέχισε λέγοντας «Δεν είμαι gay Alex! Πώς το σκέφτηκες αυτό;»


Η δαιμόνια Shulman, δεν έχασε την ψυχραιμία της και γύρισε στο κοινό χαιρετώντας τον επί 25 χρόνια σύντροφο του Ford, Richard Buckley. O designer απάντησε και πάλι: «Και ναι, είναι άντρας αλλά δεν χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλες σε όλα. Σιχαίνομαι τους όρους gay και straight και νιώθω πως περνάμε όλοι από κλίμακα. Στο τέλος της δικής μου, βρίσκεται ο Richard Buckley και εκεί έχω καταλήξει, όμως μισώ το διαχωρισμό σε gay και straight».