Charlize Theron: Αγκαλιά με το γιο της στο αεροδρόμιο του L.A.

Γωγώ Φούντα
Charlize Theron: Αγκαλιά με το γιο της στο αεροδρόμιο του L.A.

H πρώτη επίσημη εμφάνιση του Jackson!

Jackson ακούγαμε και Jackson δε βλέπαμε! Ήρθε η ώρα λοιπόν για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του υιοθετημένου γιου της Charlize Theron.

Η εκθαμβωτική star εθεάθη στο αεροδρόμιο του L.A κρατώντας τον χαριτωμένο μικρούλη στην αγκαλιά της. Μαμά και γιος ήταν ντυμένοι casual, με τη Charlize να δείχνει υπέρκομψη με skinny παντελόνι, λευκό μπλουζάκι και πλεκτή μπλε ζακέτα.

Μέχρι τώρα είχαμε καταφέρει να «δούμε» το μωρό μόνο μέσα στο καλάθι του καθώς η διάσημη μαμά του τον προστατεύει όσο περισσότερο μπορεί από τους φωτογράφους.

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, υιοθέτησε τον Jackson τον περασμένο Μάρτιο και παρά το γεγονός ότι δεν είναι παντρεμένη δεν την απέτρεψε από το να πάρει το ρίσκο και να μεγαλώσει το μωρό μόνη της. Εξάλλου όπως έχει η ίδια δηλώσει, έχει μεγάλη στήριξη από την μητέρα της Gerda.

Σε πρόσφατη βράβευσή της στο Las Vegas η Charlize απέδειξε για ακόμη μία φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι και πόσο χιούμορ διαθέτει. Καθώς λοιπόν παραλάμβανε το τιμητικό της βραβείο για την προσφορά της στο χώρο του κινηματογράφου δεν μπόρεσε να μην παρατηρήσει ότι όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο ολοκαίνουριο στήθος της και φυσικά σχολίασε: « Ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε την ευκαιρία να βρίσκομαι σε ένα χώρο που αγαπώ τόσο πολύ. Και ομολογώ, πως αν ήξερα ότι το 3-D θα ήταν τόσο μεγάλη επιτυχία, θα είχα κάνει την αυξητική στήθους δέκα χρόνια πριν»!