Ο Άλεξ Καββαδίας, βάζει στη άκρη τις μουσικές του και γράφει στο Queen.gr

Ο Άλεξ Καββαδίας, βάζει στη άκρη τις μουσικές του και γράφει στο Queen.gr

Με το δικό του ζωντανό, μοναδικό τρόπο!

O ΄Αλεξ, είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της Ελληνικής μουσικής σκηνής του σήμερα- με επιτυχίες στην Μεγάλη Βρετανία και την Αυστραλία όπου μεγάλωσε. Πρώην lead singer του επιτυχημένου σχήματος Matisse, αποφάσισε να ακολουθήσει τα δικά του όνειρα κάνοντας σόλο καριέρα. Το alternative κοινό τον λατρεύει και το τελευταίο του ολοκάινουριο single(κάντε κλικ εδώ), είναι ήδη ένα από τα μεγάλα hits του καλοκαιριού. Με μακρά πορεία στο modeling ο Άλεξ, αποτελεί επίσης ένα από τα πιο hot fashion icons της εγχώριας show biz, με στυλ που κάνει τη διαφορά σε κάθε του εμφάνιση. Μία ματιά στο photo gallery, και θα καταλάβετε γιατί. Πλέον, ο Άλεξ Καββαδίας συνεργάζεται με τη Sony Music και πειραματίζεται σε έθνικ, new age και προσεχώς ροκ ήχους! Δεν θα σας πούμε περισσότερα, παρά θα αφήσουμε τον Άλεξ να μιλήσει- σύντομα και περιεκτικά, με τον συναισθηματισμό που τον διακρίνει αν και προτιμά να μιλά η μουσική του γι αυτόν- ιδίως στα live του μιας και είναι από τους λίγους performer που σε αποζημιώνουν ηχητικά και οπτικά επί σκηνής.

«Είμαι στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής μου. Νιώθω σαν μικρό παιδί που αισθάνεται οτι είναι ικανό να κατακτήσει τον κόσμο. Έχω συνεχώς ιδέες που στροβιλίζονται στο κεφάλι μου. Τις ερωτεύομαι με την πρώτη επαφή. Τις υπερασπίζομαι μέχρι τέλους. Νευριάζω που στην Ελλάδα οι καλλιτέχνες πρέπει να ζουν κάτω από κανόνες και στερεότυπα. Στο εξωτερικό, οι καλλιτέχνες τα δημιουργούν. Εκτίθεσαι. Χαρίζεις την ψυχή σου στους πάντες, άλλοι την κρατάνε σαν φυλαχτό και άλλοι την πετάνε αφού πρώτα την τσαλακώσουν. Είμαι αισιόδοξος, μετά τον μεσαίωνα, θα έρθει η Αναγέννηση. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και είναι βαρετό. Πρέπει να γραφτεί νέα ιστορία. Παντού. Έχω έναν επαναστάτη μέσα μου που δεν ησυχάζει. Τρελαίνεται και θέλει να τα ανατρέψει όλα. Τυφώνας.»

1.Αγαπημένο band:

-Επειδή είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο από τα albums τους- Queen greatest hits

2. Aγαπημένα ακούσματα:

-Με μεγάλωσε η μουσική με όλες της τις διαθέσεις. Ευτυχώς ο καθένας στο σπίτι είχε άλλα μουσικά ακούσματα και μεγάλωσα με το αποτέλεσμα.

3. Αγαπημένος καλλιτέχνης:

-Brandon Flowers

4.Αγαπημένα labels ρούχων:

-Dior homme - h&m t shirts - YSL shoes

5. O ορισμός του στυλ μου:

mix and match

(Bρείτε τον Άλεξ στο facebook και στο twitter...)

*Ακούστε το νέο ολοκαίνουριο single του στο κάτω μέρος της σελίδας!