Eva Longoria: Μιλάει για τον χωρισμό της με τον Tony Parker

Eva Longoria: Μιλάει για τον χωρισμό της με τον Tony Parker

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε η «Νοικοκυρά σε Απόγνωση» για την απιστία του πρώην συζύγου της, η οποία οδήγησε στο διαζύγιό τους, τον Ιανουάριο του 2011.

Η 37χρονη, στην εκπομπή The Conversation With Amanda de Cadenet δήλωσε: «Νιώθω απόλυτα ασφαλής με το ποια είμαι. Αλήθεια έτσι νιώθω! Και δεν είμαι καθόλου αλαζόνας, πιστεύω ότι ζω την ζωή που ήθελα».

Όσον αφορά την απιστία του πρώην συζύγου της, με σύζυγο συμπαίκτη του, η Longoria δήλωσε: «Δεν είχε να κάνει με το ποια διάλεξε. Θέλω να πω, υπήρξαν στιγμές που αναρωτιόμουν "Μήπως δεν είμαι αρκετά σέξι; Ή αρκετά όμορφη ή έξυπνη;". Αλλά πολλές από τις στιγμές που μου πέρασε από το μυαλό, έλεγα στον εαυτό μου "Μην αρχίζεις να σκέφτεσαι έτσι". Γιατί μπορείς να κολλήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, ή μπορείς να συνεχίσεις παρακάτω, και να κάνεις διαφορετικά πράγματα».

Η ηθοποιός δήλωσε, ακόμα, ότι έμαθε για την σχέση του συζύγου της, αφού η ίδια τον παρακίνησε να της τα πει όλα: «Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι έδειξα ανωτερότητα, αλλά δεν είχε να κάνει με αυτό. Ήθελα πραγματικά να μάθω το γιατί οδηγήθηκε εκεί και πιστεύω ότι αν όντως θέλεις να σε εμπιστευτεί ο άλλος, πρέπει καταρχήν, να μην τον κατακρίνεις».