Αποκλειστικό: Η Μενεγάκη θέλει πίσω τη Ζαρίφη

Αποκλειστικό: Η Μενεγάκη θέλει πίσω τη Ζαρίφη

Η επιστροφή της Κατερίνας στο πλευρό της Ελένης.

Το ότι η πρωινή ζώνη του Ant-1 αντιμετωπίζει προβλήματα, είναι κοινό μυστικό. Το εγχείρημα του καναλιού να βάλει τη Σίσσυ Χρηστίδου και το Χρήστο Φερεντίνο επικεφαλείς μιας ομάδας, που αυξομειώνεται και αλλάζει συχνά, δεν έφερε να αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης. Εδώ και καιρό τα δημοσιεύματα έχουν πάρει φωτιά, έχουν ακουστεί πιθανά ονόματα αντικαταστατών και οι ίδιοι οι παρουσιαστές εκφράζουν πλέον φανερά τις ανησυχίες τους για την επόμενη σεζόν. Αν και το κανάλι επίσημα δεν έχει ανακοινώσει οτιδήποτε, κάποιοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές με άλλα μέσα, ενώ ελάχιστοι έχουν ήδη συμφωνήσει.


Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι μια από αυτούς, που μάλλον δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την επόμενη σεζόν. Πηγές μας μετέφεραν, ότι η Ελένη ζήτησε από την Κατερίνα να είναι μαζί της την επόμενη χρονιά. Οι δύο γυναίκες δώσανε τα χέρια και έχουν συζητήσει μικρές λεπτομέρειες, όχι όμως τα οικονομικά.
Είναι γνωστή η πάγια τακτική της Ελένης να μην ανακατεύεται ποτέ στις διαπραγματεύσεις για τα οικονομικά των συνεργατών της. Μπορεί η ίδια να αποφασίζει, ποιος θα εμφανίζεται, που και πότε, αλλά σε ότι αφορά τα οικονομικά, αναλαμβάνει δράση ο διευθυντής παραγωγής.

Έτσι μέχρι να τελειώσει τις διαπραγματεύσεις της η Κατερίνα και να τερματίσει η σεζόν, δεν θα ακούσουμε τίποτε για την συνεργασία τους, τουλάχιστον από επίσημα χείλη.