Δέσποινα Καμπούρη-Βαγγέλης Ταρασιάδης: Η βάφτιση της κορούλας τους

Γωγώ Φούντα
Δέσποινα Καμπούρη-Βαγγέλης Ταρασιάδης: Η βάφτιση της κορούλας τους

Kαι το όνομα αυτής... Έλενα!

Σε ένα υπέροχο εκκλησάκι στην Ανάβυσσο, Δέσποινα Καμπούρη και Βαγγέλης Ταρασιάδης βάφτισαν χθες την μοναχοκόρη τους με φόντο τη θάλασσα και έντονη την καλοκαιρινή διάθεση. Οικογένεια και φίλοι του ζευγαριού ήταν εκεί για να μοιραστούν τη χαρά του και να τιμήσουν την μικρούλα Έλενα. Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού αλλά και τηλεοπτικού χώρου.

Το παρόν έδωσαν λοιπόν οι Έλλη Κοκκίνου, Σίσσυ Χρηστίδου συνοδευόμενη από τον αξιολάτρευτο γιο της Φίλιππο, η εγκυμονούσα Μαριέττα Χρουσαλά, η οικογένεια Παπαδάκου (Μάντα,Ορθούλα και Γιώργος), η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το Θέμη Σοφό, η Όλγα Λαφαζάνη με την κορούλα της, η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Παύλο Σταματόπουλο, η Σαμάνθα Αποστολοπούλου και η Έλενα Καρποντίνη. Νονοί της νεοφώτιστης ήταν οι καλοί φίλοι του ζευγαριού Μάνος Μαγιάτης και Δημήτρης Σκλαβούνος.

Εκτός από την πανέμορφη μικρούλα, τα βλέμματα όλων μαγνήτισε και η πανευτυχής μαμά Δέσποινα η οποία κυριολεκτικά έλαμπε μέσα στο maxi κοραλλί φόρεμά της, ενώ ήταν εμφανώς συγκινημένη καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής. Να σας ζήσει...