Brad Pitt: Έκλεψε την παράσταση με την cool και σέξι εμφάνισή του

Γωγώ Φούντα
Brad Pitt: Έκλεψε την παράσταση με την cool και σέξι εμφάνισή του

Eίναι ο βασιλιάς του Hollywood και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει με την πρώτη ευκαιρία!

Και ξαφνικά το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών γέμισε λάμψη και glamour, όχι από κάποια διάσημη απαστράπτουσα κυρία, αλλά από τον ένα και μοναδικό Brad Pitt! O 48χρονος superstar, εμφανίστηκε πιο cool και σέξι από ποτέ φορώντας μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και χρυσά γυαλιά ηλίου με αφορμή την προβολή της ταινίας στην οποία και πρωταγωνιστεί «Killing Them Softly».

Χωρίς την αρραβωνιαστικιά του Angelina Jolie και τα έξι του παιδιά, υπέγραψε αυτόγραφα, ενώ δε σταμάτησε να τραβάει φωτογραφίες με το κινητό του, προφανώς για να δείξει το υλικό στην οικογένεια πίσω στο σπίτι. Το διαφανές υγρό το οποίο περιείχε το ποτήρι το οποίο και κρατούσε ποτέ δε διευκρινίστηκε τι ήταν, αλλά όταν είσαι ο Brad όλα σου επιτρέπονται!

Φαίνεται πως η Angelina έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον μέλλοντα σύζυγό της αλλιώς δεν εξηγείται ότι τον άφησε ολομόναχο στο... στόμα του λύκου, καθώς οι διάσημες κυρίες, ανάμεσά τους οι Diane Kruger, Irina Shayk και Carolina Kurkova έβαλαν τα δυνατά τους για να δείχνουν τουλάχιστον εκθαμβωτικές στο κόκκινο χαλί.

Αφού φωτογραφήθηκε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του, ο Brad απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Για τον επικείμενο γάμο του είπε: « Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ακριβή ημερομηνία. Ούτως ή άλλως έχουμε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να παντρευτούμε αν δεν νομιμοποιηθούν οι γάμοι ομοφυλοφίλων στις ΗΠΑ. Εν αναμονή του σχετικού debate λοιπόν στο οποίο ελπίζουμε να πάνε όλα καλά». Δεν παρέλειψε μάλιστα να λύσει και τις απορίες του κοινού σχετικά με την απουσία της Angie από το πλευρό του καθώς όπως εξήγησε δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Για τη νέα του ταινία «Killing Them Softly» και για τις σκηνές βίας που περιέχει, είπε ότι δεν έχει πρόβλημα σε λίγα χρόνια τα παιδιά του να την παρακολουθήσουν καθώς προτιμά να τον δουν να πυροβολεί άνθρωπο στο πρόσωπο παρά να υποδύεται έναν ρατσιστή ή κάτι παρόμοιο. «Ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο βία. Ακόμα και τα αθώα burgers τα οποία μπορεί να καταναλώνουμε, είναι αποτέλεσμα ωμής βίας. Οπότε δε βλέπω το λόγο να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας».

Και ωραίος και με άποψη... Τελικά είναι ο τέλειος άντρας!