Keira Knightley: Το δαχτυλίδι των αρραβώνων της

Keira Knightley: Το δαχτυλίδι των αρραβώνων της

Απλό, λιτό, απέριττο και υπέροχα κομψό.

Επειδή πριν λίγες μέρες το δαχτυλίδι που έδωσε ο Mark Zuckerberg στη γυναίκα του για την πρόταση γάμου είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σχετικά με την τιμή και το αν ήταν καλαίσθητο ή όχι (τη δική μας άποψη την ξέρετε), σήμερα έχουμε να σας παρουσιάσουμε ένα άλλο διάσημο δαχτυλίδι αρραβώνων που θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Όπως ξέρετε ήδη, η Keira Knightley αρραβωνιάστηκε και επίσημα τον καλό της, και πληκτρά των Klaxons, James Righton. Και η αλήθεια είναι πως είναι ένα από τα χολιγουντιανά ζευγάρια που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε, από τις λίγες φωτογραφίες που καταφέρνουν να τους τραβήξουν οι παπαράτσι, καθώς μοιάζουν πραγματικά ερωτευμένοι. Και επίσης είναι απίστευτα χαριτωμένοι μαζί, να τα λέμε κι αυτά.

Στο θέμα μας τώρα. Knightley και Righton έκαναν χτες βόλτα στο Λονδίνο, και ο φακός πρόλαβε να τραβήξει το δαχτυλίδι αρραβώνων που φορούσε η Keira στο δάχτυλό της. Και εδώ έχουμε να κάνουμε με τον ορισμό του διακριτικού, λιτού και υπέρκομψου δαχτυλιδιού για τέτοιες περιστάσεις. Ένα απλό, μικρό διαμάντι σε κυκλικό σχήμα, πάνω σε μια λεπτή χρυσή βέργα, τα οποία μαζί δημιουργούν το τέλειο μονόπετρο που τονίζει τη θηλυκότητα αυτής που το φορά και της προσδίδει «κλάση» χωρίς να τραβά όμως τα βλέμματα. Συν τοις άλλοις, πρόκειται για ένα δαχτυλίδι που δεν κοστίζει μια περιουσία και συμβολίζει με τον πιο όμορφο τρόπο την ένωση δυο ανθρώπων για μια ζωή (το κυκλικό σχήμα του διαμαντιού δεν είναι τυχαίο). Χρειάζεται κάτι παραπάνω μια μέλλουσα νύφη -εκτός από τα προφανή φυσικά; Εμείς πιστεύουμε πως όχι.