Ποια σταρ παραδέχτηκε ότι φόρεσε τέσσερα λάστεξ για να βγει στη σκηνή;

Ποια σταρ παραδέχτηκε ότι φόρεσε τέσσερα λάστεξ για να βγει στη σκηνή;

Μία από τις πιο χαμηλών τόνων τραγουδίστριες, σε μία σπάνια, αποκαλυπτική συνέντευξη

e38b0fa1085198461501440fcdb55110_XL_copy

Σπάνια έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα πράγματα για την προσωπική ζωή της Adele και, γι' αυτό τον λόγο, η συνέντευξη που έδωσε η τραγουδίστρια στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC αποτελεί είδηση.



Η τραγουδίστρια μίλησε στον Matt Lauer της εκπομπής The Today Show, όπου παραδέχτηκε ότι, για να ανέβει στη σκηνή των βραβείων Grammy, την περασμένη χρονιά, φόρεσε τέσσερα λάστεξ Spanx κάτω από το φόρεμά της. «Φορούσα τρία ή τέσσερα Spanx εκείνο το βράδυ, αλλά πέρασα τέλεια», είπε. «Καταρχήν είχα ένα διαφορετικό φόρεμα για την βραδιά, και κατέληξα ημιλιπόθυμη, γιατί αυτό είχε έναν πολύ στενό κορσέ και σκέφτηκα ότι δεν θα μπορούσα να το φορέσω. Όταν ανέβηκα στη σκηνή για να τραγουδήσω, έβγαλα τα δύο από τα Spanx».

Η Adele είπε, ακόμα, ότι, πριν την απονομή της πήρε τηλέφωνο ο Sir Elton John, αλλά αυτή, μη γνωρίζοντας ότι ήταν ο ίδιος, έδωσε το τηλέφωνο σε μία φίλη της. «Δεν είχα ιδέα ποιος ήταν και αυτός ξεκίνησε να μου μιλάει και εγώ έδωσα το τηλέφωνό μου στη φίλη μου. Ακόμα το σκέφτομαι. Ήταν η στιγμή που αντιλήφθηκα ότι, πλέον, όλα είχαν αλλάξει».

Διαβάστε ακόμα: Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Ποιο είναι ένα από τα πρόσωπα που πούλησαν λιγότερο στη βρετανική Vogue;