Θα έρθει η Gaga στην Ελλάδα τον Ιούλιο;

Θα έρθει η Gaga στην Ελλάδα τον Ιούλιο;

Ποιο νησί θα επισκεφτεί;

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η Lady Gaga πρόκεται να επισκεφθεί τα εν λόγω ελληνικά νησιά, εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται για διακοπές στη χώρα μας. Πέρυσι η τραγουδίστρια ήρθε για πέντε ημέρες στην Κρήτη, με τον τότε φίλο της Luc Carl κι είχε επισκεφθεί και ακόμη και την Σπιναλόγκα στα πλαίσια των διακοπών της.

Πώς να ξεχάσει κανείς άλλωστε τα πλάνα του Star Channel με την τραγουδίστρια και τα 20ποντα παπούτσια της, στην αγκαλιά του bodyguard της, να τρέχουν στα σοκάκια της Μυκόνου μία χαιρετώντας όλο νάζι και μία αποφεύγοντας τις κάμερες; Κανείς!

Η εκκεντρική τραγουδίστρια, λοιπόν, πρόκειται να έρθει στη Σκιάθο, για το gay festival που θα γίνει από τις 12 έως τις 15 Ιουλίου. Επίσης σκοπεύει να επισκεφτεί τη Σέριφο. Πρόσφατα η mother monster έγινε στόχος φανατικών ισλαμιστών στην Ινδονησία εξαιτίας των εκκεντρικών της εμφανίσεων με αποτέλεσμα οι προγραμματισμένες συναυλίες της να ακυρωθούν. Οι κενές μέρες στο πρόγραμμά της λέγεται ότι θα αντικατασταθούν με μίνι διακοπές στην Ελλάδα. Η σταρ ούτως ή άλλως είχε δηλώσει πέρυσι πως ξετρελάθηκε με τα ελληνικά νησιά και ανυπομονεί να επισκεφθεί περισσότερα! Για να δούμε... θα την δούμε;