Η Lady Gaga παραδέχτηκε πως το κάνει το τσιγαράκι της

Η Lady Gaga παραδέχτηκε πως το κάνει το τσιγαράκι της

Και δεν εννοούμε αυτά που βρίσκεις στο περίπτερο.

Δεν χρειαζόταν μια, ακόμα, συνέντευξη της Lady Gaga για να διαπιστώσουμε, για άλλη μια φορά, πως δεν μασάει τα λόγια της και δεν διστάζει να κάνει ό, τι της έρθει στο κεφάλι –όπως ας πούμε να πάει στα Grammy μέσα σε ένα αυγό, απλώς γιατί μπορεί.

Συνεχίζει, λοιπόν, να μένει πιστή σε αυτή της την φιλοσοφία, με τελευταίο παράδειγμα την συνέντευξή της στην τηλεοπτική εκπομπή «60 Minutes» του Anderson Cooper. Εκεί η ιδιόρρυθμη ποπ σταρ δήλωσε, χωρίς φόβο και πάθος: «Καπνίζω πολύ "χόρτο" όταν γράφω μουσική».

Σύντομο σχόλιο: Δεν είχε περάσει πότε από το μυαλό μας Gaga. Ειλικρινά, είμαστε σοκαρισμένοι.

Και για να συμπληρώσει αυτή τη δήλωση με το κατάλληλο attitude: «Δεν πρόκειται να χρυσώσω το χάπι για το «60 Minutes» και να παρουσιαστώ σαν κάποιο νηφάλιο ανθρώπινο ον, γιατί δεν είμαι. Πίνω πολύ ουίσκι και καπνίζω μαριχουάνα όταν γράφω τα κομμάτια μου». Επισήμανε πάντως πως δεν επικροτεί την χρήση ναρκωτικών, απλώς θέλει να είναι ειλικρινής απέναντι στους φαν της «Δεν θέλω να ενθαρρύνω τα παιδιά να κάνουν ναρκωτικά. Αυτό που κάνουν λάθος, για μένα, οι καλλιτέχνες, είναι πως λένε ψέματα. Κι εγώ δεν λέω. Δεν είμαι ψεύτρα. Χτίζω σχέση εμπιστοσύνης με τους φαν μου. Ξέρουν ποια είμαι. Και, κατά πολλούς τρόπους, είμαι κι εγώ σαν αυτούς».

Τώρα μάλιστα, εξηγούνται πολλά.