Γαλακτερός-Ζαμπέτογλου: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους

Γαλακτερός-Ζαμπέτογλου: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας και η δημοσιογράφος επισημοποιούν τη σχέση τους.

Προφανώς η δίσεκτη χρονιά δεν πτόησε το ζευγάρι, που μετά από τεσσερισήμισι χρόνια γνωριμίας αποφάσισε να "επισημοποιήσει" τη σχέση του. Ο Νάσος σε συνεντεύξεις του επανειλημμένα είχε ξεκαθαρίσει ότι ο γάμος θα γίνονταν, όταν και εάν το αποφάσιζε η ίδια Νάνσυ μια και υπήρχε "ανοιχτή" πρόταση. Τελικά η δημοσιογράφος έβαλε ένα τέρμα σε αυτό το μακρύ αρραβώνα. Από τους πρώτους που χάρηκαν με την είδηση ήταν ο 14χρονος γιός του Νάσου, Παύλος.

Ο γάμος θα γίνει στη Θεσσαλονίκη (υπήρξε άλλωστε η πρώτη τους επιλογή μετά τη Θάσο, τόπος καταγωγής της οικογένειας του διεθνή μπασκετμπολίστα και την Αθήνα) το Σάββατο της 18ης Αυγούστου. Η τελετή θα γίνει στο όμορφο εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο αμερικανικό κολλέγιο Ανατόλια, απ´ το οποίο αποφοίτησε η Νάνσυ. Η λίστα των καλεσμένων δεν θα ξεπερνά τα 60 άτομα και θα περιλαμβάνει μόνο συγγενείς και τους κοντινούς φίλους του ζευγαριού, ενώ κουμπάροι θα είναι ένα ζευγάρι, φίλων του Νάσου.

Σε ότι αφορά το νυφικό, η δημοσιογράφος δεν έχει ακόμη αποφασίσει. Το σίγουρο είναι ότι το νυφικό, θα μοιάζει με φόρεμα. Η Νάνσυ στο παρελθόν είχε κατάστημα νυφικών με την επωνυμία "Hollywood Bride", οπότε ο χώρος των νυφικών και της διοργάνωσης ενός γάμου, της είναι οικείος. Ταυτόχρονα η Νάνσυ προσπαθεί να πείσει τον Νάσο –που αντιστέκεται σθεναρά- να φορέσει σακάκι, τουλάχιστον στην τελετή.

Στόχος του ζευγαριού είναι να γίνει ένας κομψός, διακριτικός και λιτός γάμος, χωρίς υπερβολές και ακρότητες.

Από μας έχουν τις καλύτερες ευχές.