Η Μισέλ Ομπάμα αποκαλύπτει το μυστικό της ευτυχίας της

Η Μισέλ Ομπάμα αποκαλύπτει το μυστικό της ευτυχίας της

Ημέρα των ερωτευμένων χτες και δεν θα μπορούσαν οι διεθνείς ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, να αφήσουν εκτός ένα ζευγάρι ευτυχισμένο που ο έρωτάς του είναι διάχυτος, όσο και διάσημος.

Ημέρα των ερωτευμένων χτες και δεν θα μπορούσαν οι διεθνείς ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, να αφήσουν εκτός ένα ζευγάρι ευτυχισμένο που ο έρωτάς του είναι διάχυτος, όσο και διάσημος. Το γεγονός ότι ο πρόεδρος Ομπάμα, είναι ένας σύζυγος ερωτευμένος με την γυναίκα του, δόθηκε σαν σήμα από τον ρομαντικό εναρκτήριο χορό τους, τον Ιανουάριο του 2009. Για να ενισχύσει ίσως αυτή την εικόνα, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας του γάμου τους, την παραμονή της γιορτής των ερωτευμένων, σε γεύμα που παρέθεσε σε δημοσιογράφους.
Η συνταγή της επιτυχίας στον έγγαμο βίο της με τον πρόεδρο Ομπάμα, λοιπόν είναι, όπως εξομολογήθηκε, " το άφθονο γέλιο".
Η Πρώτη Κυρία αποκάλυψε, ότι ο σύζυγός της είναι ένας άνθρωπος, που γελά αρκετά και αυτό φέρνει αποτελέσματα, παρά το πολύ άγχος και την πίεση της κοινής ζωής τους στο Λευκό Οίκο.
" Νομίζω ότι στο σπίτι μας, δεν παίρνουμε τους εαυτούς μας και πολύ στα σοβαρά. Πιστεύω ότι το γέλιο είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρηθεί ενωμένος ένας γάμος. Εμείς ακόμα ανακαλύπτουμε τρόπους για να διασκεδάζουμε ", τόνισε η Μισέλ Ομπάμα. Συμπλήρωσε δε ότι " πολλοί από αυτούς είναι ιδιωτικοί και προσωπικοί. Αλλά παραμένουμε χαμογελαστοί μεταξύ μας και αυτό είναι καλό ".
Κλείνοντας με τις δηλώσεις-αποκαλύψεις της η Μισέλ, χαρακτήρισε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ως έναν άνδρα ρομαντικό. Ευχήθηκε δε " ο Θεός να κρατάει τον ρομαντισμό ζωντανό, ακόμα και μέσα στο Λευκό Οίκο ".

Πηγή: gossip-tv.gr