Αντώνης Ρέμος: «Κινδύνευσα να καταστρέψω πραγματικά την ίδια μου την ζωή»

Αντώνης Ρέμος: «Κινδύνευσα να καταστρέψω πραγματικά την ίδια μου την ζωή»

Τι δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής;

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για όλα, την Υβόννη, την δουλειά του, την οικονομική κρίση και την πτώση στα εισοδήματα και την προσέλευση στα νυχτερινά μαγαζιά φέτος.

«Κινδύνευσα να καταστρέψω πραγματικά την ίδια μου την ζωή. Είμαι από αυτούς που πληρώνουν πολύ ακριβά το τίμημα αυτής της κρίσης και στηρίζω την οικονομία αυτής της χώρας με όλη μου τη δύναμη. Δεν υπάρχει διασκέδαση. Και μη γελιόμαστε από κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν Σάββατο βράδυ κάνα δύο μαγαζιά να είναι γεμάτα, ενώ ουσιαστικά δεν είναι, αφού η κατανάλωση είναι σχεδόν μηδαμινή»,δηλώνει ο γνωστός τραγουδιστής με ειλικρίνεια.

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρόβλημα είναι καθολικό. Υπάρχει πόλεμος και σε έναν πόλεμο το πρώτο που κόβεις είναι το περιττό. Το περιττό πάντα είναι η διασκέδαση. Είμαστε, λοιπόν, οι πρώτοι που έχουμε υποστεί τη μεγαλύτερη ζημία και την υφιστάμεθα καθημερινά. Όλοι οι κλάδοι, βέβαια, αλλά εμείς περισσότερο», εξομολογείται ο Αντώνης.

Όσον αφορά τη σχέση του με την Υβόννη Μπόσνιακ, αναφέρει: «Είναι πάρα πολύ άκομψο και ενοχλητικό να δημιουργούν καταστάσεις γύρω από την ιδιωτική σου ζωή και, μάλιστα, χωρίς να το επιδιώκεις. Ποτέ μου, μα ποτέ δεν έχω επιδιώξει την προβολή της».

Δεν άφησε απέξω και την αγάπη του για τη στρογγυλή θεά και τον Ηρακλή εκφράζοντας το παράπονό του : «Θεωρώ ότι αδικήθηκα τόσο κατάφορα, που κινδύνεψα να καταστρέψω πραγματικά και την ίδια μου τη ζωή... Συνεχίζω να βλέπω μπάλα και να είμαι οπαδός του Ηρακλή, αλλά ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ ξανά δεν θα ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη:

Ελληνίδα τραγουδίστρια επιστρέφει μετά από 5 μήνες σε αναπηρικό καροτσάκι!

Celeb ατάκα: «Έκανα σεξ στα 14 ξεκινώντας αντισυλληπτικά που μου έδωσε η μαμά μου!»