O Justin Bieber στο εξώφυλλο του Rolling Stone

O Justin Bieber στο εξώφυλλο του Rolling Stone

Μιλά για το σεξ και τις εκτρώσεις. Το είδαμε και αυτό.

Στο τελευταίο τεύχος του larger-than-life περιοδικού Rolling Stone, μπορεί κανείς να δει τον –οι συστάσεις περισσεύουν- Justin Bieber με ατίθασο «ροκ» μαλλί, λευκό tank top, δερμάτινο jacket και μια αλυσίδα να κρέμεται τον λαιμό του. Γιατί είναι ο Justin Bieber και αν θέλει μπορεί να είναι και ροκ σταρ, γιατί όχι.

Στην συνέντευξη που παραχωρεί στο περιοδικό, ο 16χρονος ποπ σταρ απαντάει στην ερώτηση σχετικά με το αν πιστεύει στο προγαμιαίο σεξ: «Πιστεύω πως πρέπει να κάνεις σεξ μόνο με ανθρώπους που πραγματικά αγαπάς. Πιστεύω πως πρέπει να περιμένεις μέχρι να βρεις το άτομο που θα σε κάνει να το ερωτευτείς».

Σύντομο σχόλιο: Καλή κίνηση Bieber, μόλις απέκτησες άλλο ένα εκατομμύριο ρομαντικά κοριτσάκια για groupies.

Σε άλλη μια ερώτηση σχετικά με την άποψή του πάνω στις εκτρώσεις, ο τραγουδιστής απάντησε: «Ειλικρινά δεν πιστεύω στην έκτρωση. Είναι σαν να σκοτώνεις ένα μωρό.» Όσο για το ενδεχόμενο η εγκυμοσύνη να είναι αποτέλεσμα βιασμού, ο Bieber είπε: «Κοίτα, πιστεύω πως είναι πραγματικά θλιβερό, αλλά όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Νομίζω πως δεν έχω βρεθεί ποτέ σε αυτή τη θέση, οπότε δεν δικαιούμαι να την κρίνω.»

Σύντομο σχόλιο 1: Καλή κίνηση Bieber, μόλις απέκτησες άλλο ένα εκατομμύριο θεούσες για groupies.

Σύντομο σχόλιο 2: Τι ακριβώς σκεφτόταν ο δημοσιογράφος όταν έβγαζε τις ερωτήσεις της συνέντευξης;