Η μάχη της Halle Berry με τον πρώην άντρα της συνεχίζεται

Η μάχη της Halle Berry με τον πρώην άντρα της συνεχίζεται

Το τελευταίο νέο από την «μάχη» του πρώην ζευγαριού για την κηδεμονία της κόρης τους, θέλει τον Aubry εκδικητικό, εγωιστή και ελαφρώς φαλλοκράτη.

Εδώ και αρκετό καιρό η Halle Berry έχει ξεκινήσει έναν ατελείωτο αγώνα για την διεκδίκηση της κηδεμονίας της 3χρονης κόρης της Nahla από τον πρώην σύζυγό της, των οποίων ο γάμος από παραμύθι εξελίχθηκε σε πεδίο μάχης.

Η τελευταία είδηση από τα «χαρακώματα» των δικαστηρίων θέλει τον Gabriel Aubry να είχε θέσει το εξωφρενικό δίλλημα στην Halle «καριέρα ή οικογένεια», όχι τόσο σαν θέμα προς επιλογή όσο σαν τελεσίγραφο.

Πιο αναλυτικά, πηγές κοντά στο πρώην ζευγάρι, είπαν πως ο Aubry προσπάθησε να απαγορεύσει στην Berry να πάρει μαζί της το παιδί στην Νέα Υόρκη, όπου η ηθοποιός έπρεπε να παρευρεθεί για κάποιο διάστημα λόγω γυρισμάτων, αλλά αυτή φυσικά αρνήθηκε. Η δίκη της Τετάρτης ήρθε να την δικαιώσει βέβαια, καθώς ο δικαστής της επέτρεψε να πάρει την μικρή μαζί της.

Φίλοι της Berry λένε πως, ο Gabriel, ήξερε πριν αποκτήσουν παιδί τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που επέφερε η δουλειά της γυναίκας του και πως τώρα ενεργεί καθαρά και μόνο από μίσος.

Το καλό νέο είναι πως η Halle Berry φαίνεται να έχει τους πάντες με το μέρος της, μαζί με τους δικαστές, αλλά η μάχη δεν έχει τελειώσει ακόμα μιας και η ηθοποιός έχει αρκετές ταινίες στην ατζέντα της για την επόμενη περίοδο, και είναι σίγουρη πως ο Aubry θα βρει πάλι κάποιο πρόβλημα να προκαλέσει.