Η Lady Gaga θέλει την Marisa Tomei να την υποδυθεί στην ταινία για τη ζωή της

Η Lady Gaga θέλει την Marisa Tomei να την υποδυθεί στην ταινία για τη ζωή της

Επίσης ακολουθεί την «δίαιτα του μεθυσμένου».

Σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε η διάσημη ποπ σταρ την Παρασκευή το βράδυ, δήλωσε πως η ηθοποιός που θέλει να την υποδυθεί, αν ποτέ η ιστορία της ζωής της μεταφερθεί στον κινηματογράφο –και κάτι μας λέει πως η ώρα πλησιάζει- είναι η Marisa Tomei.

Συγκεκριμένα η Gaga είπε: «Πάντα ήμουν μεγάλη φαν της Rosario Dawson. Α, αλλά ξέρεις κάτι; Θα ήθελα την Marisa Tomei να με παίξει. Είμαι τόσο μεγάλη φαν της Marisa Tomei. Όλοι μου οι φίλοι με λένε Marisa όταν θυμώνω, γιατί ξεχνώ την Νεοϋρκέζικη προφορά μου». Με αυτό το τελευταίο σύγκρινε τον εαυτό της με την Tomei επειδή είναι και οι δύο Ιταλοαμερικανίδες που ζουν στη Νέα Υόρκη.

Και αφού είχαν πιάσει το θέμα της ηθοποιίας, έγινε και η αναπόφευκτη ερώτηση, αν δηλαδή η τραγουδίστρια σκοπεύει ποτέ να ασχοληθεί με το επάγγελμα, «Πιστεύω πως κάποια στιγμή ναι. Νομίζω πως είμαι γεννημένη, κατά κάποιο τρόπο, για να παίξω στην μεγάλη οθόνη κάποια στιγμή.» Φυσικά.

Η Lady μίλησε και για ακόμα ένα θέμα, αυτό της διατροφής που ακολουθεί. Όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε πως καταφέρνει και κρατά την αδύνατη σιλουέτα της, αυτή απάντησε: «Ακολουθώ τη δίαιτα του μεθυσμένου. Ζω τη ζωή μου όπως θέλω και δημιουργικά. Μ' αρέσει να πίνω ουίσκι και διάφορα άλλα όταν δουλεύω.» Στη πορεία όμως σοβαρεύτηκε και είπε: «Το θέμα είναι πως γυμνάζομαι κάθε μέρα, ακόμα και όταν έχω hungover από το προηγούμενο βράδυ. Και όλη η ουσία είναι να συνδυάζεις ασκήσεις αλλά και να κρατάς τον εαυτό σου εμπνευσμένο. Πρέπει να σου πω πως κάνω πάρα πολύ yoga.»

Σε γενικές γραμμές δεν μπορούμε να πούμε πως περιμέναμε λιγότερα από την «ιδιαίτερη», για να το θέσουμε κομψά, ποπ περσόνα.