Christy Turlinghton: Πόσο χρονών την κάνετε;

Γωγώ Φούντα
Christy Turlinghton: Πόσο χρονών την κάνετε;

Το διάσημο supermodel μάλλον είναι βαμπίρ!

Φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Capitol File magazine και κυριολεκτικά άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό! Ο λόγος φυσικά για την αγέραστη και όπως πάντα πανέμορφη Christy Turlington Burns η οποία παρά τα 43 της χρόνια συνεχίζει να δείχνει φρέσκια και εκθαμβωτική όπως όταν πρωτοξεκίνησε το modeling 30 σχεδόν χρόνια πριν.
Με τα τεράστια μάτια της, τα ζουμερά της χείλη και τα υπέροχα ζυγωματικά της, αποδεικνύει περίτρανα ότι ούτε το χειρουργικό νυστέρι την έχει αγγίξει αλλά ούτε και ο χρόνος!

kolaz4

Παντρεμένη με το σκηνοθέτη Ed Burns και μητέρα δύο παιδιών αποκαλύπτει ότι έχει πάρει πράγματα στη ζωή της τόσο από την καριέρα της ως supermodel, την μητρότητα αλλά και τη φιλανθρωπική της δράση σχετικά με τη γυναικεία θνησιμότητα κατά τη διάρκεια της γέννας.

Η Christy Turlington Burns υπήρξε ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα πρόσωπα της παγκόσμιας μόδας με κορυφαίες συνεργασίες και σχεδόν 30 χρόνια καριέρας, συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα όπως τον Calvin Klein του οποίου ήταν το κεντρικό πρόσωπο από το 1987 μέχρι το 2007ενώ έχει πατήσει τα καλλίγραμμα πόδια της σε αμέτρητα fashion shows.

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο επέλεξε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφιερωθεί στο φιλανθρωπικό της έργο μακριά από τη λάμψη και το glamour του παρελθόντος.
Η ίδια μάλιστα σχετικά με την τεράστια καριέρα της στις πασαρέλες δηλώνει: « Ελάχιστες από τις μέρες μου ως μοντέλο ήταν τόσο διασκεδαστικές όσο ο κόσμος πιστεύει. Πάντα ήξερα ότι ήθελα να κάνω περισσότερα πράγματα στη ζωή μου. Οι αδερφές μου και οι φίλες μας σπούδασαν και πάντα αισθανόμουν ζήλεια γι' αυτό. Μετά από κάποια χρόνια στο χώρο του modeling αισθάνθηκα ότι έμαθα ότι ήταν να μάθω και άρχισα να μη νιώθω ικανοποιημένη κάνοντας μόνο αυτό».

Η Christy Turlington Burns λοιπόν, είναι ένας σατανικός και ιδιαιτέρως σπάνιος συνδυασμός εξωτερικής αλλά και εσωτερικής ομορφιάς. Μακάρι να όλες οι συνάδελφοί της να ακολουθούσαν το παράδειγμά της...

Διαβάστε περισσότερα: Η Κate Moss στα καλύτερά της πρωταγωνιστεί ξανά

Cindy Crawford: Η φωτογράφηση με την κόρη και την μητέρα της