H Scarlett Johansson και η κατάρα του να είσαι σέξι!

Γωγώ Φούντα
H Scarlett Johansson και η κατάρα του να είσαι σέξι!

Ένα πρόβλημα που όλες θα θέλαμε να είχαμε!

Είναι μία από τις πιο όμορφες και σέξι ηθοποιούς του Hollywood. Ο λόγος φυσικά για τη Scarlett Johansson η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι το παρουσιαστικό της έχει μπει εμπόδιο αρκετές φορές στην μέχρι τώρα καριέρα της. Μάλιστα πολλοί την έχουν απορρίψει κατά καιρούς με τη δικαιολογία ότι είναι πολύ... σέξι για τον ρόλο!

Η ίδια δηλώνει: «Μου έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν αυτό και είναι κάτι που δεν εύχομαι σε καμία συνάδελφο. Για μένα το πιο ενδιαφέρον στο επάγγελμά μας είναι να γίνεσαι μάρτυρας της μεταμόρφωσης ενός ηθοποιού σε κάποιον άλλο. Προφανώς αυτό πολλοί δεν το βλέπουν. Άλλωστε, υπάρχουν άπειρες στιγμές στην καθημερινότητά μου που δεν είμαι καθόλου σέξι».

Παρά τα παράπονά της η 27χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της λέγοντας πως απλά προσπαθεί να διατηρείται σε φόρμα χωρίς να καταφεύγει σε υπερβολές. «Γενικότερα ακολουθώ έναν υγιεινό τρόπο ζωής, χωρίς φυσικά να στερούμαι τις μικρές απολαύσεις. Αν βγω έξω δεν πρόκειται να στερηθώ ένα ποτήρι κρασί ούτε φυσικά να πω όχι σε ένα κομμάτι κέικ σοκολάτα».

Σχετικά με τη νέα της ταινία, We Bought A Zoo η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι για τις ανάγκες του ρόλου της έπρεπε να έρθει σε επαφή με διάφορα άγρια ζώα ανάμεσα στα οποία ήταν τίγρεις και φίδια! Η ίδια πάντως δηλώνει πως δε φοβάται κανένα ζώο εκτός από τις... κατσαρίδες!

« Σιχαίνομαι τις κατσαρίδες. Έχω παιδικό τραύμα και μόνο στη θέα τους παραλύω. Τα λιοντάρια και τα φίδια μου φαίνονται πολύ γλυκά μπροστά τους»!

Διαβάστε επίσης: Scarlett Johansson: Με ένα σούπερ, τοσοδούλι και... λευκό μπικίνι στην Αδριατική!

Scarlett Johansson-Bradley Cooper: Τι τρέχει μεταξύ τους;