Ποιος διάσημος ηθοποιός συνήθιζε να ποστάρει στο Twitter ενώ έκανε sex;

Γωγώ Φούντα
Ποιος διάσημος ηθοποιός συνήθιζε να ποστάρει στο Twitter ενώ έκανε sex;

Το ακούσαμε κι αυτό!

Ότι είναι εκκεντρικός και συχνά εμφανίζει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, το ξέραμε, αλλά ότι θα έφτανε στο σημείο να... ποστάρει στο Twitter ενώ κάνει sex, ακόμα και από το συγκεκριμένο, δεν το περιμέναμε!

Ο λόγος φυσικά για τον... ιδαίτερο και λιγάκι τρελιάρη Charlie Sheen και τις αποκαλύψεις στις οποίες προέβη το πρώην κορίτσι του, γνωστή πορνοστάρ και εσχάτως και τραγουδίστρια, Bree Olson.

Η Bree λοιπόν κυκλοφόρησε ένα τραγούδι οι στίχοι του οποίου σύμφωνα με το ευρύ κοινό, απευθύνονται στο διάσημο πρώην της. « Είμαι ερωτευμένη με ένα κακό παιδί του Hollywood. Kάνει posts στο Twitter την ώρα που κάνουμε sex, έχει 100 φίλους αλλά τους μισεί όλους μέχρι θανάτου. Είναι ο Χολιγουντιανός αλήτης μου, υπάρχουν πολλά κοπλιμέντα για όλα τα ψεύτικα επιτεύγματά του», είναι κάποια από τα ομολογουμένως εμπνευσμένα λόγια του κομματιού, και χωρίς να χάσουν χρόνο οι καλοθελητές έκαναν λόγο για τον Charlie.

H νεαρά πάντως σε συνέντευξή της στη New York Post είπε: « Ο Charlie ανακάλυψε τις χαρές του Twitter την περίοδο που βγαίναμε και η αλήθεια είναι ότι το διασκεδάζαμε πολύ. Παραδέχομαι ότι όταν έγραφα τους στίχους σκεφτόμουν τον Charlie καθώς συνηθίζαμε να twittαρουμε κατά τη διάρκεια του sex». Ωστόσο έβαλε τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας πως το τραγούδι δε γράφτηκε αποκλειστικά για τον Charlie αλλά για διάφορους άντρες που έχουν κατά καιρούς περάσει από τη ζωή της.

«Το τραγούδι μου μιλάει για το Hollywood γενικότερα και τις εμπειρίες μου από τους stars».

Καημένε Charlie, και σε έκανε ρεζίλι και δεν σου αφιέρωσε ολόκληρο το τραγούδι! Κατάντια...

Διαβάστε επίσης:

Η Katie Holmes, η Suri και το τρακάρισμα

Demi Moore: Οι κόρες της δε θέλουν να ακούσουν ούτε τη... φωνή της